+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian
Biatorbágy Eladó Ház Rákóczi utca
Csak nálunk!

Biatorbágy - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Rákóczi utca
Alapterület
360 m2
Irányár
199.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289889

TÓRA NÉZŐ CSALÁDI HÁZ

Leírás

GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ
A biatorbágyi tavakra néző, 6 szobás , 360 nm-es magas igényeket kielégítő családi ház, jakuzzival, garázzsal 199 M Ft-ért eladó.

AKÁR KÉT GENERÁCIÓNAK IS:, külön bejáratú , önálló komfortos alsó és felső szint.

A FÖLDSZINTEN található a 4 állásos garázs mely 70 nm nagyságú. Ezen a szinten a tervek szerint rekreációs helységek kaptak helyet 110 nm-en.: konditerem, biliárd szoba, szauna, vendégtér. A helység jelenleg válaszfal nélküli, nagy belmagasságú, ablakozott és teraszajtós, így bármely funkcióra szabadon alakítható. Két generáció esetén tökéletes , önálló, külön bejáratú lakás alakítható itt ki. Vállalkozásra is tökéletes lehet.

A FELSŐ SZINTEN található elegáns, 180 nm-es N+ 3 (vagy 4 ) szobás, déli tájolású lakás. Az igen tágas, napfényes, 66 nm-es amerikai konyhás nappali nagy nyílászárókkal, és 70 nm terasszal, és pompás kilátással rendelkezik. A környék gyönyörű természeti adottságait, a tavak panorámáját, a kristálytiszta levegőt, a csendes nyugodt környezet mind élvezhetjük innen.
A hálószobák tágasak és praktikus elrendezésűek: 2 db hálószoba saját fürdőszobával és gardóbbal, 1db hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik, 1 dolgozó szoba biztosított az otthoni munkához- ami könnyen további hálószobává alakítható. Továbbá vendég mosdó, háztartási helyiség, még egy fürdőszoba és kamra is található itt.

A legjobb besorolású 8 légkamrás ablakok , emelő- toló ajtók, elektromos redőny, 20 cm vastagságú szigetelés eredménye a kiváló energetikai besorolás.
Az épületben kamera rendszer és riasztók kerültek kiépítésre.
A burkolatok magas kategóriás Travertin burkolatok a barna és bézs árnyalataiban.A kerítés és lábazatok mediterrán stílusban Ürömi kő borítással készülnek el.
A kert ideális méretű, mely a szomszédoktól jól elszeparált, végig napsütéses, sőt panorámás.
Az épület környezetbeillő, nem hivalkodó, mégis magas igényeknek megfelelő.
Két fűtésmód került kiépítésre: Hőszivattyú és gáz cirkó kazán. ( tetszólegesen váltiztatható )
Az ingatlan 1-2 hónapon belül költözhető.

Gyalogtávolságra minden megtalálható: iskola, óvoda, üzletek szolgáltatások. Kiváló kirándulóhelyek indulnak innen és a nemrég átadott egyik legszebb kerékpárút is.

Ajánlom az ingatlant gyermekes családoknak, hiszen a vásárláshoz CSOK, ILLETÉKMENTESSÉG és ÁFAVISSZATÉRÍTÉS is kapcsolódhat.
Ajánlom azoknak is, akik szeretik a csendes kényelmes, minden komforttal bíró tágas otthont, a kétgenerációs megoldást vagy a " vállalkozz otthon " előnyeit.

Várom érdeklődését!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok