+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Biatorbágy - Kiadó Ipari

Elhelyezkedés
Vendel Park, Tormásrét
Alapterület
850 m2
Irányár
7.000 € / hó
Hirdetés azonosító
300239

KIADÓ RAKTÁR ÉS IRODA BIATORBÁGYON, VENDEL PARKBAN

Leírás

BIATORBÁGYHOZ tartozó VENDEL PARK ipari övezetében, mind Budapesthez, mind a főbb európai közlekedési útvonalak részét képező M1 autópálya és M0 autóút találkozásához közel elhelyezkedő 600 nm raktár és 250 nm irodaépület kiadó.

Bérleti díja 7.000 EUR + ÁFA / hó, a rezsi költségek mérőórák szerint kerülnek elszámolásra, ezen felül üzemeltetési költség nem kerül felszámításra.

A minimális bérleti idő 5 év, a bérléshez 3 havi kaució szükséges.

Minimum 10 db személygépjármű biztonságos parkolása megoldott, de további parkolóhelyek is kialakíthatóak a területen. Parkolási díj nem kerül felszámításra.

Az ingatlannak elhelyezkedéséből adódóan kiváló a megközelíthetősége, kellemes környezetet és sokoldalú szolgáltatásokat nyújt a bérlő számára.

A raktár össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető, 2 db szintbeli kapuval rendelkezik. A raktár egy részén speciális raktározási igényt kielégítő, tűz- és robbanásveszélyes anyagok, termékek tárolására alkalmas raktár felület került kialakításra.
Mind a raktár, mind pedig az iroda igényes, modern kialakítású. Igény esetén további iroda felület bérelhető ugyanitt, mely bemutatóteremként is kialakítható, sőt oktatási célokra is tökéletesen megfelelő.

Természetesen, amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező raktár - iroda felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok