+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budakeszi - Eladó Lakás

Alapterület
73 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315464

KERTVÁROSBAN KÖZPONTHOZ KÖZEL NAPFÉNYES LAKÁS GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL!

Leírás

KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓL ALAKÍTHATÓ ELSŐ EMELETI LAKÁS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

I.emelet "B" lakás

Budakeszi kertvárosi részén, közel a város, nyüzsgő központjához, négy lakásos ház első emeleti 73 nm-es, kettő szobás tágas „B” jelű téglalakása, 50 nm-es garázs-műhely-tárolóval, + felszíni gépkocsi beállóval, 59,9 M Ft-ért eladó!


Budakeszi szépen parkosított és számos szolgáltatásnak helyet adó központi városrészétől 1-2 percet sétálva érkezünk a rendezett kertvárosi utcába, ahol családi ház jellegű, de mégis 4 lakásnak megépített ingatlan fogad.

Az épület közös autóbehajtóján áthaladva parkolhatunk az épület földszinti garázsába és egy autóval még a garázs előtt is megállhatunk.
Innen a hátsó, dísznövényekkel és kerti tavacskával is büszkélkedő kertrészen áthaladva, fémvázas külső lépcsőn félemeletnyit megtéve jutunk az emeleti lakás bejáratához. Az ajtón belépve tágas előszoba fogad. Innen nyílik minden helyiség. A mutatós bútorzatú gépesített konyha-étkező és a mellette lévő világos hálószoba. A lakás középső részén az optimális méretű fürdőszobát és külön wc-t találjuk.
Tovább haladva a nyugati fekvésű és ez által benapozott nagy ablakokkal, franciaerkéllyel rendelkező és kényelmes méretű nappali látványa tárul elénk. A nappali szoba méreténél fogva alakítható, akár egy kisebb háló, vagy dolgozószoba is leválasztható.

A lakás alatt található garázs-tároló szinten van az ingatlan kondenzációs fali kazánja kiépítve, ami használati meleg vizet is szolgáltat, de jelenleg ez a funkció lekapcsolva. Most hőtárolós villanybojler adja a meleg vizet.

Az épület 1983-ban épült 3 szinten, hagyományos építési móddal, beton sávalapra B30-es téglából, vasbeton gerendás födémszerkezettel, közötte betontálcákkal, kitöltve salakkal, ami a hő és hangszigetelést biztosítja. A lakás önálló gázórával, víz almérővel és saját villanyórával rendelkezik.

Összességében egy jól élhető, benapozott világos lakást kínálok, ami könnyen alakítható, a földszinten lévő garázs-műhely rész is átépítési lehetőséget kínál. Környezete kertvárosi, kiváló tömegközlekedés a közelben, számos kereskedelmi és szolgáltató egységek néhány perc sétára. A csodálatos vadaspark és egyéb kikapcsolódási lehetőségek gyalogosan is elérhetők.

A lakás felett lévő, zárószinti lakás is megvásárolható 54,9 M Ft-ért, ami szintén a külső fémszerkezetű lépcsőn át közelíthető meg.


A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok