+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház


Újépítésű projekt
NAPFÉNY PROJEKT Budaörs
Alapterület
60 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
262486

Leírás

PANORÁMA, VÉGTELEN TÉR ÉS NAPFÉNY!

NAPFÉNY PROJEKT "A" fsz

Budaörs nyugati részén, rendezett kertvárosi környezetben, panorámás 45 nm-es N + 1 szobáskét lakásos ikerház kisebb lakása, hatalmas 53 nm-es kertkapcsolatos terasszal, és kb. 300 nm-es saját leválasztott kerttel, 55 M Ft-ért eladó!

Várható átadás: azonnal


A város intenzíven fejlődő, kellemes kertvárosi utcájában az ingatlan előtt kiépített parkolóba érkezünk. A saját külön leválasztott kapunk belépve, lépcsősor vezet le bennünket a bejárathoz. Az ingatlanba belépve, egyből panoráma kilátás fogad a nappalin keresztül a nagy üvegfelületek jóvoltából. A lakás méretéhez viszonyítva óriási terasz kapcsolódik a fő élettérhez, ami így közel 100 nm élhető teret eredményez. Az ingatlan kissé megbújó helyiségei ( fürdőszoba, kis gardrób, kis háló és egy vendég mosdó biztosítja a stúdió lakás teljes kényelmét.

Az épület teljesen elektromos hálózatra támaszkodik, három fázissal megerősítve. A megfelelő szigetelések és nyílászárók gondoskodnak az ingatlan költséghatékony működtetéséről. A helyiségek burkolata és belső nyílászárói választhatóak.

A hegyvidéki környezete egyedülálló és igen kevés ingatlan büszkélkedhet vele, a természetvédelmi terület rendkívül közelsége, látványa, hangja, tiszta levegője mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy kínálja magát a lakás az odaköltözésre. A természet közelsége ellenére is rövid időn belül elérhető minden infrastruktúra (iskola, óvoda, orvos, kulturális és szabadidős létesítmények, üzlet központok stb.), mely minden igényt kielégít.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok