+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
113.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
262552

Leírás

MODERN BELSŐ, JÓ ELOSZTÁS, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS!

Budaörs központjához közel, újszerű, belső kétszintes, N + 3 szobás, 136 nm-es (122 nm nettó lakóterület + 28 nm burkolt terasz) családi ház, 212 nm-es telekkel, 113 M Ft-ért eladó!

A 2005-ben elkészült, ötletesen megtervezett családi ház, kellemes, jól elszeparált udvara igazi privát szférát biztosít. Az utcafronton elhelyezkedő bejáraton keresztül belépve az ingatlanba, modern és exkluzív hatású tágas nappali látványa fogad. A kissé elszeparált, de mégis a nappalival egy légteret képező jól felszerelt konyha is központi szerepet játszik, kényelmes teret biztosítva az étkezéshez. A mai kor ízlésének is tökéletesen megfelelnek a beépített burkolatok. Az emeleti szinten elhelyezkedő hálószobák kényelmét kádas fürdőszoba szolgálja. Jelenleg a gardrób részt is magában rejtő szülői háló mellett a két kisebb szoba most egy légteret képez. Az épület festési munkálatai előtt kisebb költséggel vissza állítható az alaprajz szerinti állapot. A nappali és étkező kapcsolttal rendelkező 28 nm-es terasz egybe olvad a parkosított kerttel. Akár kettő gépkocsinak is parkolási helyet biztosító udvar, optimális méretű, hogy könnyen rendben tartható és ezáltal mutatós legyen.

Az ingatlan hagyományos beton sávalapra, 30-as porotherm téglából épült, melyet 10 cm grafitos eps homlokzat szigetelést kapott. A beton födémrendszer stabil épületszerkezetet biztosít. Fűtése kombi gáz církóval biztosított. Műanyag szerkezetű dupla üvegezésű nyílászárói a mai energetikai elvárásoknak is helytáll.

Felszereltsége:
automata kapu, riasztó, biztonsági kamera, klíma, gépesített konyha, elektromos napernyő, redőnyök és szúnyogháló, kültéri jakuzzinak előkészített terület.

Ajánlom minden korosztálynak, aki egy jól élhető, szomszédoktól zavartalanul használható kerttel rendelkező önálló házat szeretne, mely ráadásul séta távolságra a város központjától, ami a szolgáltató és kereskedelmi egységek valamint a kulturális kikapcsolódás minden szegmensét biztosítja.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok