+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
88.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
271076

KÉT GENERÁCIÓS, CSENDES, KÖZPONTHOZ KÖZEL!

Leírás

KÉT GENERÁCIÓNAK IS ALKALMAS SAJÁT TELEKRÉSSZEL CSALÁDI HÁZ CSENDES UTCÁBAN!

Budaörs óvárosi részén, központi elhelyezkedésű belső kétszintes N + 4 szobás, összesen 120 nm-es családi ház, 175 nm-es leválasztott telekrésszel 88 M Ft-ért eladó!

Az ingatlan jelenleg két generációs kialakítású. A tágas tetőtéri 3 szobás rész külön, az udvarról nyíló zárt lépcsőházon át közelíthető meg. A szilárd burkolatú lépcsőn feljutva az előtérből minden helyiség elérhető. A tágas erkélykapcsolatos nagyszobája, nappaliként funkcionálhat. A családi ház külön bejárattal rendelkező földszinti lakása, N + 1 szobás, 20nm-es étkező-konyhával, ahol kandalló,vagy vegyes tüzelésű kályha, cserépkályha is üzembe helyezhető.
Csendes, nyugodt környezete rendezett, a környék óvárosi hangulatú, szűk utcácskákkal. A környék sűrű beépítettsége dominál. Budaörs kiváló infrastruktúrája gyalogosan is gyorsan megközelíthető. Tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető a főváros metróhálózata. A vadregényes hangulatú budaörsi kopárok természetvédelmi területe is szintén karnyújtásnyira.

Műszaki jellemzők:
Az épület 2001-ben hagyományos építési móddal, beton sávalapra, 38-as porotherm téglafalazattal épült. Vasbetongerendás födémmel, cserépfedéssel. az épület műanyag nyílászárói korszerűnek mondhatók. Az energetikai jellemzők javítására az elmúlt évben 10 cm-es eps homlokzatszigetelést kapott az ingatlan. Fűtése kombi gáz cirkóval megoldott, alternatív tüzelési mód is lehetséges. Igény merülhet fel a konyha és a vizesblokkok felújítására, burkolatok frissítésére. Az épület könnyen vissza alakítható hagyományos családi házzá. Az udvara díszburkolattal borított és újonnan épült fedett gépkocsi beálló is emeli az ingatlan sokrétű használati értékét.

Ajánlom összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, vagy önállósodó gyermekkel költözőknek.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok