+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
145 m2
Irányár
109.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
281420

ROMANTIKUS, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ

Leírás

ROMANTIKUS CSALÁDI HÁZ A KŐHEGY ALJÁBAN

Budaörs központjában, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, 145 nm-es, N+6 szobás, családi ház 109 M Ft-ért eladó.

A D-i fekvésű, hangulatos kis ház Budaörs központi részén, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, pár perc sétára a városközponttól és a tömegközlekedési lehetőségektől.

Az ingatlan sajátossága, hogy két utcáról is megközelíthető, így némi átalakítással könnyedén két különálló lakássá is alakítható.

Az épület alsó szintjén egy kényelmes méretű, kandallós nappali, amerikai jellegű konyha, kamra, egy hálószoba, és egy mosókonyhával egybekötött fürdő helyezkedik el.

A felső szinten található 5 hálószoba, melyek ablakaiból szép panorámát élvezhetünk a Budaörsi hegyekre. Ezen a szinten a falak szabadon mozgathatóak, ezért igény szerint a sok kis félszobából 3 egész szoba is kialakítható.
Számos beépített szekrény segíti a tárolást.
Ezen a szinten található még egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba is.

Az épület alsó, félszuterén szintjén helyezkedik el egy dolgozószoba/hobbyszoba, valamint itt találhatunk bőségesen helyet a tárolásra is.

Az ingatlan fűtéséről vízteres kandallóval kiegészülő cirkó gázkazán gondoskodik.

Hangulatos kis kertjében helyet kapott egy 6nm-es, gyerekeknek kialakított játszó faház és egy 7nm-es tároló is, valamint jelenleg egy jakuzzi is szolgálja az itt lakók kényelmét.

Két gépjármű részére közterületen, közvetlenül a ház előtt megoldott a parkolás.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik romantikus, fa ablakokkal, kandallóval felszerelt, szőlővel felfuttatott, lampionokkal tarkított, igazi vidám hangulatú otthont keresnek!

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok