+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
180 m2
Irányár
179.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290563

BEFEKTETÉSNEK, VÁLLALKOZÁSNAK! ÜZLET, IRODA ÉS LAKÁS EGYSZERRE

Leírás

TÖBBFUNKCIÓS TÁRSASHÁZBAN, LAKÁS KERTTEL ÉS GARÁZZSAL + NÍVÓS IRODA-ÜZLET!

Budaörs kertvárosi részén közel a XI. kerülethez, jó adottságokkal rendelkező, 80 nm-es, belső kétszintes iroda-üzlet és 80 nm-es N + 2 szobás lakás, közel 30 nm-es terasszal, garázzsal és 700 nm-es telekrésszel 179,99 M Ft-ért eladó!

Az ingatlan utcafronti részén találjuk a teljeskörűen felújított és két szinten működő iroda, vagy üzletként hasznosítható épületet, mely nívós megjelenésével minden vállalkozásnak jó választás. Az alsó szint kertkapcsolattal is rendelkezik. A megfelelő téli, vagy nyári komfortról padlófűtés és klíma is gondoskodik. Számos ablakain át napfényben úszik az épület.
Az iroda épület mögött találjuk a társasház első emeletén elhelyezkedő 80 nm-es dél-keleti tájolású és folyamatosan karbantartott téglaépítésű lakást, melyhez benapozott, közel 30 nm-es terasz kapcsolódik. A parkosított kert, a tágas garázs tovább fokozza az ingatlan sokrétű kihasználhatóságát. A lakásként használt ingatlan tájolása és elhelyezkedése révén csendes és napos.

Műszaki jellemzők:
Mindkét épület a hagyományos építési móddal épült, beton sávalapra, 30-as téglafalazattal, korszerű műanyag nyílászárókkal. Gáz kombi cirkó fűtés és melegvíz ellátó rendszer kiépítve. Mindkét ingatlanban klíma berendezés kiépítve.
Az épületek külön mérőórákkal rendelkeznek.

Az ingatlan környezetében számos üzlet és szolgáltatás működik, valamint Budaörs kereskedelmi, szolgáltató és kulturális intézményei, amelyek minden igényt kielégítenek.
A tömegközlekedés kiváló, a főváros metróhálózata mindössze 10 percre.

Ajánlom vállalkozásoknak, mindennek helyet adó cégközpontnak, vagy családoknak, akik vállalkozásukat otthonuk közvetlen közelében képzelik el.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok