+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
198.100.000 Ft
Hirdetés azonosító
290730

ÚJ-ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS IKERHÁZ

Leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŐ PANORÁMÁS IKERHÁZFÉL BUDAÖRS EGYIK LEGKEDVELTEBB RÉSZÉN

Budaörsön az Odvashegyenél teljes és elvehetetlen panorámával rendelkező , kivételes adottságú telken épült 100nm-es (nettó 92nm) ikerház eladó 198.1M Ft-ért.

Az ingatlanba belépve 9 nm-es előszoba található, , melyből nyílik egy dolgozó/hálószoba, a fürdőszoba, illetve egy mosókonyha, továbbá a 18nm-es hálószoba és egy 48nm-es amerikai konyhás nappali, mely terasz és kertkapcsolatos.
Kisebb átalakítással nappali + 3 hálószoba is megoldható.
Felszerelt, gépesített konyhabútorral.
Az ikerház magas minőségű burkolatokat és szaniterekkel felszerelt, kulcsrakész, szinte azonnal költözhető. Eredetileg saját részre, magas igényeke épített.

524 nm-es a telek, mely örök panorámás a hegyekre ami a kertből is élvezhető.A közelben hegyes- erdős terület, rengeteg kirándulási lehetőséggel, madárcsicsergéssel, kristálytiszta levegővel.

Déli tájolási 11nm-es fedett terasz.
Az ingatlanhoz tartozik 2db gépkocsi beálló ami az utcafronton helyezkedik el, továbbá egy 30nm-es kerti tároló, melyet a vételár már tartalmaz.

A környékre a biztonság, új építésű házak jellemzőek, közkedvelt és nagyon kedvelt.
Pár percre található: iskola, óvoda, bölcsöde, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, étterem,játszótér, konditerem, sportpálya, számos szolgáltatás.
Várom érdeklődését!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok