+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
560 m2
Irányár
475.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
301519

CSALÁDI HÁZ - NAGYCSALÁDOSOK, CÉGEK FIGYELMÉBE

Leírás

Budaörs központi, kifejezetten kellemes, kertvárosi részén bruttó 560 nm területű társas- vagy családi ház 475 M Ft-ért eladó.
A ház jelenleg 5 lakásra van osztva, ezek albetétesítése folyamatban van.

Az ingatlan két épületében összesen öt külön bejárattal rendelkező lakás került kialakításra, így akár több generáció együttélésére vagy befektetési célra is kiválóan alkalmas. Igény esetén a lakások könnyedén összenyithatóak. Az egyik épület (pince, földszint, emelet) összesen bruttó 335 nm, a másik pedig (földszint, emelet) 212 nm. Az ingatlan társasházzá nyilvánítása folyamatban van, így a két épület egyben, vagy külön-külön is megvásárolható.

Az ingatlan az elmúlt években teljes korszerűsítésen esett át, amelynek utolsó, befejező üteme jelenleg is zajlik. A teljesség igénye nélkül a felújítási munkálatok a következőket tartalmazták:
• az ingatlan külső szigetelése, valamint színezése
• fűtési rendszer korszerűsítése
• légkondicionáló (fűtésre is optimalizált) berendezések beszerelése minden lakásban
• új kétszárnyú, motoros kapu
• villanyhálózat korszerűsítése
• fa nyílászárók cseréje

Az ingatlan fűtéséről két új kondenzációs gázkazán gondoskodik, egy-egy melegvíztározóval. Ezek mellett beszerelésre került egy pellet kazán is, amely igény esetén át tudja venni az egyik kazán szerepét. Az ingatlan alatt egy 60 nm-es pince van, ahol a gépészet egy része található.
A felújítás során minőségi anyagok kerültek felhasználásra (számlával igazolhatóan), a beépített műszaki eszközök túlnyomó része még garanciális.
Az ingatlanhoz tartozik egy 300 nm-es gondozott kert, valamint az udvar nagyobb része bazaltkockakővel (macskakő) kirakott, amely több autó kényelmes parkolására is lehetőséget ad. Az ingatlan előtt további parkolóhelyek találhatók.


LAKÁSOK RÉSZLETESEBB ISMERTETÉSE

I. ÉPÜLET, 1. LAKÁS (FÖLDSZINT)
A lakás mérete: 60 nm.
A 2016-ban felújított és átalakított (új burkolatok, víz- és villanyhálózat, konyhabútor, szaniterek) lakásban 8 nm-es konyha, 30 nm-es nappali, 15 nm-es hálószoba, valamint 5 nm-es tusolóval ellátott fürdő került kialakításra.
A lakáshoz egy 30 nm-es, jelenleg közös használatú, de könnyedén szeparálható terasz tartozik.

I. ÉPÜLET, 2. LAKÁS (FÖLDSZINT + EMELET)
A lakás mérete: 200 nm.
A földszinten egy tágas, 35 nm-es étkezős konyha, fürdő és WC, valamint 25 nm-es nappali van. Az emeleten további 3 hálószoba, valamint két fürdőszoba került kialakításra. Az emeletről közelíthető meg a 15 nm-es panorámás erkély, amelyre két hálószobából is ki lehet jutni. A nyáron is kellemes hőmérsékletről egy Midea 5,3 kW-os mennyezeti klíma gondoskodik.


II. ÉPÜLET, 3. LAKÁS (FÖLDSZINT)
Lakás mérete: 83 nm.
2019-ben került kialakításra. A lakásba belépve a közel 50 nm-es amerikai konyhás, teraszos, kertkapcsolatos nappaliba lépünk. A lakásban még kialakításra került két hálószoba, gardrób, valamint egy sarokkádas fürdőszoba és külön mellékhelyiség. A fűtésről padlófűtés, a hűtésről egy Gree 3,5 kW-os klíma gondoskodik.

II. ÉPÜLET, 4-5. LAKÁS (EMELET)
Lakások méretei: 40 – 40 nm
A földszinti lakás emeletén, de külön, épületen kívüli lépcsőn megközelíthető lakások egy-egy amerikai konyhás nappaliból, egy-egy hálószobából, valamint egy-egy fürdőszobából állnak. A lakások légkondicionálóval felszereltek.

LOKÁCIÓ
A lakástól gyalogos távolságra találhatóak játszóterek, óvoda, iskola, üzletek, éttermek, kávézók, orvosi rendelő és gyógyszertár.

Az ingatlan, kedvező lokációjának köszönhetően, akár CÉGKÖZPONT, EGÉSZSÉGÜGYI vagy OKTATÁSI szolgáltatás helyszíne is lehet.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok