+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
83 m2
Irányár
82.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
314531

EGYSZINTES, CSENDES, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS

Leírás

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, JÓL ÉLHETŐ, KIS CSALÁDI HÁZ, KIS KERT, GARÁZS,

Budaörs óváros központjától, néhány perc sétára 83 nm-es, kettő szoba, konyha, étkezős földszintes családi ház, könnyűszerkezetes garázzsal, 10,5 nm-es tégla melléképülettel, 10 nm-es pincével, 292 nm-es telken, 82 M Ft-ért eladó!

Birtokba vehető azonnal!

A Ganz felső-kertvárosi rész közelében, mégis az óvároshoz tartozó nyugalmas kis utcában található ház, sok lehetőséget tartogat, ha bővítési, vagy átépítési szándék merül fel. Az épület szerkezete elhelyezkedése és tájolása garantálja az ingatlan jó értéktartását és ingatlanpiaci forgalomképességét.

A takaros kis családi házat Budaörs Templom terétől a kőhegy irányába indulva, gyalogosan pár perc sétával érjük el. Az átmenő forgalomtól mentes utca csendes óvárosi hangulatot idéz. A kiskapun áthaladva az ingatlan az előtetős bejáratán át a földszintes lakóház előterébe lépünk, ahonnan a napfényes előszoba fogad. Innen a nappaliként szolgáló nagyszobába vagy a tágas étkezőbe jutunk. Az étkezőből nyílik a hálószoba a fürdőszoba és kissé elszeparálva egy ajtón át a konyha és a hozzá kapcsolódó kamra. A hálószobát az étkező és a nappali szoba felől is megközelíthetjük.

Az ingatlan az 1970-es években, beton sávalapra, kátránypapíros szigeteléssel, 30-as tégla falazattal épült. Födémje vasbeton gerendával, közötte zsaluzattal készült vasalt horcsík (A 60-70-es évek családi házas építkezésénél alkalmazták, jellemzően előre gyártott vasbeton gerendák között . A gerendák tengely távolsága általában 80-110 cm körüli volt. A téglákat hálósan fektették és a közöttük hagyott résbe betonacél szálakat fektettek, két végükön az acél gerendák talplemezére felfuttatott kampókkal. Ezt a részt öntötték ki betonnal, majd salakkal fedték hőszigetelésként.) Tetőszerkezete sátortetős kialakítású, melyet cserép fed. Az elmúlt évtizedekben több korszerűsítésen is átesett az ingatlan. A fűtése gáz kombi cirkóra lett cserélve, fürdőszoba megújítás és a konyha is más helyet kapott. Legutoljára az ablakok korszerű műanyag nyílászárókra lettek cserélve és ezzel egy időben a homlokzat is 6 cm-es eps hőszigetelést kapott. Az épületen egy fő fal fut keresztbe amin a födémgerendák nyugszanak. Egyéb falak kivehetők mozgathatók. Statikai vizsgálat elkészítése után a megfelelő építés móddal emeletráépítés is megvalósítható.

A családi ház számos előnyével bíró ingatlan központi elhelyezkedésénél fogva, minden korosztálynak rendkívül jó választás.
A gyalogosan is néhány perc alatt elérhető minden oktatási, szociális, kulturális és kikapcsolódást nyújtó intézmény és létesítmény. A főváros metróhálózata tömegközlekedéssel, mindössze 15 percre van, amivel pillanatok alatt eljuthat Budapest minden pontjára. Gépkocsival a bevásárló központok minden irányban néhány perc alatt elérhetők. A természetet és túrázást kedvelők pedig rövid sétával máris a vadregényes hegyekben találják magukat, ami rendkívüli kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. A csendes és nyugalmas környezet, az intim kialakítású belső kertrész is kiváló feltöltődést ad. A teraszon, sütögetés, borozgatás mellett a vendégek is igazán jól érezhetik itt magukat.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok