+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház


Újépítésű projekt
CENTRUM PROJEKT BUDAÖRS
Alapterület
107 m2
Irányár
145.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
319674

CENTRUM PROJEKT IKERHÁZ L3

Leírás

Budaörs központjában újonnan épülő netto 107 nm-es energiatakarékos ikerházfél megvásárolható 145 Millió Ft vételáron.

Praktikus,átgondolt kialakításnak köszönhetően,a földszinten 33 nm-es amerikai konyhás nappali mellett, egy dolgozó szoba, vendégmosdó,gardrób, valamint egy háztartási helység is kialakításra kerül. Nappaliból egy tolóajtón keresztül kijutunk a teraszra,majd onnan a kb. 200 nm-es saját kertbe. Az emeleten 3 db hálószoba,melyből 2 erkély kapcsolatos és egy fürdőszoba található.

Az ingatlan magas minőségű anyagokból épül fel,a Beruházó kiváló budaörsi referenciákkal rendelkezik. Figyelembe vették a legmodernebb technológiai megoldásokat. Műszaki tartalom alapján a falakat Wienerberger Porotherm 30 X-therm síkra csiszolt téglából építik fel, melyek 15 cm homlokzati hőszigeteléssel kiegészülve biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. A tetőre betoncserép kerül.
Az ingatlan fűtését és hűtését 100%-ban megújuló energiaforrásból, Bosch hőszivattyú biztosítja,3 rétegű, 7 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók kerülnek beépítésre.

Belső kialakítás igény szerint még egyeztethető,burkolatok,szaniterek kiválaszthatók,így saját ízlésére formálhatja a leendő tulajdonos.
Minden lakáshoz,zárt felszíni beálló tartozik,melynek vételára: 5 M Ft.
Várható átadás 2025. IV. negyedéve.

Kiváló lokáció mellett épülő projekt tökéletes választás lehet családoknak,hiszen minden gyorsan elérhető. Iskola,óvoda,buszmegálló,bevásárlási lehetőségek,színház,egészségház,pár perc alatt megközelíthető.

Megtekintéssel,további kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal.


Kapcsolati adatok

Kósa-Bakonyvári Noémi

Kósa-Bakonyvári Noémi

Értékesítő

+36-30-852 3110

bakonyvari.noemi@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok