+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Iroda


Újépítésű projekt
HARMÓNIA PROJEKT Budaörs
Alapterület
93 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
262562

Leírás

AKCIÓ!!!!
NAPFÉNYES HÁZRÉSZ IRODÁNAK, SZOLGÁLTATÁSNAK A VÁROS SZÍVÉBEN!

HARMÓNIA projekt "B"

Budaörs központi részén, újjá épített, bruttó 96 nm-es (nettó 90 nm + 5 nm terasz, + 5 nm erkély), N + 2 szobás, dupla fürdőszobás belső kétszintes, (földszint + tetőtér) üzletnek szolgáltatásnak kiváló adottságú lakás, most csak 59,9 M Ft.-ért eladó!
Várható átadás: 1hét

Az ingatlan kuriózuma, hogy okleveles belsőépítész által megálmodott burkolatokkal kerül átadásra . Ami még ráadás, hogy műbútorasztalos üzemben gyártott minőségi beltéri ajtók és a beépített bútorok is az eladási ár részét képezik. Az emeleti szintről panoráma kilátás a kőhegy vadregényes vonulataira. A lakás igazi otthon érzetét kelti mármost, harmónia kisugárzása garantált amint felöltözik belülről. Mondhatni, hogy egy ékszerdobozra lelhet, ami rendkívül előnyös elhelyezkedése révén, még inkább fokozza a lakástulajdonos kényelmét.

Központhoz meglehetősen közeli fekvésének köszönhetően szinte minden közintézmény, kulturális, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó egységek néhány percnyi sétával elérhetőek.
Kiváló választás lehet, minden korosztálynak, fiatal vagy idősebb korú pároknak. családtervezőknek, és kisgyermekes családoknak. Ajánlom még irodai hasznosításra is, mivel a könnyű megközelíthetőség a problémamentes parkolás is ideális választást sugall.

Alapvető műszaki paraméterek: Az épület 95 %-ban teljesen új építőelemeket kapott. Mivel egy régi meglévő ingatlan helyére került megépítésre, ezért a fő falazatnak néhány részlete megőrzésre került. A földszinti aljzatba, az előírt rétegrendek alapján 10 cm hőszigetelő réteg és padlófűtés került kiépítésre, az emeleten radiátorok adják a meleget. A központi fűtő egység, Ariston kondenzációs kombi gáz cirkó. B30-as porotherm, vagy azzal egyenértékű falazóelemek kerültek felhasználásra, válaszfalak a földszinten tégla, az emeleti szinten gipszkarton rendszer. A födém, monolit vasbeton szerkezet. Nyílászárók 3 rétegű thermo üvegezéssel kerülnek beépítésre. A homlokzati szigetelés 10 cm kőzetgyapot és 10 cm eps felhasználásával valósul meg. A tetőhéjazatban 20 cm kőzetgyapot, hőtükrös lezárással kivitelezve, betoncserép fedéssel.

Ajánlom minden vállalkozásnak aki szolgáltatást nyújt, vagy, iroda jelleggel venné igénybe. Központi elhelyezkedése, nyugalmas lakókörnyezete, az épület könnyű megközelíthetősége, harmóniája, mind az ingatlan előnyére szolgál!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.


Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok