+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Iroda

Alapterület
241 m2
Irányár
208.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
319977

IRODÁNAK! HIBÁTLAN LOKÁCIÓ, CÉGKÖZPONTNAK KIALAKÍTHATÓ ÉS ÁTÉPÍTHETŐ,

Leírás

NÍVÓS KERTVÁROSI KÖRNYEZET, NAGY TERASZ, GARÁZS, NAGY KERT!


KIVÁLÓ TÁJOLÁS, BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG. CÉGKÖZPONTNAK IS KIALAKITHATÓ ÉPÜLET, SZINTENKÉNT KÜLÖN BEJÁRATTAL.

AZONNAL BIRTOKBAHETŐ!

Budaörs keresett és kedvelt (GANZ) kertvárosi részén, rendezett és csendes utcában, összesen 241 nm-es (223,6 nm két szinten lakótér, 34,4 nm teraszok) 7 és fél szobás két generációs, nagyon jó szerkezetű és felújítást, korszerűsítést igénylőcsaládi ház, 1088 nm-es telekkel 208,9 M Ft-ért eladó!


Budaörs felső kertvárosi területe, közel fekszik a főváros XI. és XII. kerületéhez. Ezen oknál fogva is mindig népszerű része volt a településnek. Az utóbbi évtized ingatlan fejlesztései erre a területre is jelentősen kihatottak. Nagyon jó értéktartó és ingatlanpiaci szempontból jól értékesíthető lokációban találjuk a 80-as években épített, jól alakítható, szerkezetileg kiváló állapotú két generációsra tervezett családi házat.
Gépkocsival érkezve, kényelmesen parkolhatunk az ingatlan előtt kiépített parkolási területen, vagy az udvaron külön megépített önálló garázsba.
Az ingatlan jelenleg több funkciót kínál.
A földszinten lévő lakás két bejárattal is rendelkezik. A terasz alatti 18 nm-es lakásrész,ami vállalkozásnak kiválóan alkalmas, akár iroda jellegű használatra, vagy szolgáltatásnak is tökéltes. A 106,3 nm-es nagyobb lakásrész az épület belső udvara felől közelíthető meg és egy tágas előszobán át lépünk a közlekedő területére, ahonnan minden helyiség nyílik. Az épület fűtését ellátó berendezés is ezen a szinten lett szerelve. Az átépítésre szerkezeti feltárások nyomai láthatók. Az átalakítási tervek rendelkezésre állnak.
Az emeleti szintre kényelmes külső beton szerkezetű lépcsőn jutunk, ahol egy 10 nm-es méretű terasz fogad, innen jutunk a széles bejárati ajtón keresztül a lakásba. Az emeleti lakás egy belső lépcsőn keresztül összeköttetésben van a padlástérrel, amely kínálja magát a beépítésre. Számítások alapján 70-80 nm hasznos alapterületű lakrész vagy lakás kialakítására tökéletesen alkalmas.
A nappali szobához kapcsolódik a déli tájolású 25 nm-es terasz, ami méreténél fogva minden igényt kielégít, amit egy terasz adhat.
Az ingatlan minden közművel rendelkezik. Szerkezete stabil, alap szigetelése megfelelő, átépítés, felújítás során a homlokzatszigetelés vastagsága fokozható.
A telek 1088 nm-es mérete sok zöld felületet biztosít, gyümölcsfákkal és egyéb dísznövények sokaságával.
Az ingatlan 20 %-os beépíthetősége, bővítési lehetőséget tartogat a jelenlegi épület alapterületéhez viszonyítva. Jelenleg a bruttó beépített alapterülete az épületnek 170 nm.

A szintenként külön bejárattal rendelkező lakások egybe is nyithatók. Erre statikai feltárási munkák is megvalósultak. A nagy tetőtéri rész is kínálja magát a beépítésre, ami akár egy belső kétszintes lakás felső szintje is lehet, vagy önálló lakásként is megvalósítható.


Összességében egy kiválóan tájolt, körbenapozott családi ház, kifogástalan kertvárosi környezetben, amely rendelkezik minden olyan tulajdonsággal (megfelelő méretű szobák, számos kiszolgáló helyiség, kényelmes garázs, ideális elhelyezési lehetőség napelem rendszernek) ami szavatolja a család minden tagja számára egy igazi otthon hangulatát és kényelmét!

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy minden igényt kielégítő, nagyon jó környezetben elhelyezkedő, értéktartó, jól alakítható és bővíthető, több szempontból is hasznosítható családi házat keresnek!


A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok