+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Lakás

Alapterület
81 m2
Irányár
53.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
260828

Leírás

JÓ VÁLASZTÁS A KÖZPONTHOZ KÖZEL, SORHÁZI LAKÁS!

Budaörsön, bevásárló központok vonzásában, mégis kertvárosi környezetben, bruttó 85 nm-es ( nettó 81 nm), N + 2 és fél szobás belső kétszintes sorház jellegű ikerfél, garázzsal, tárolóval 53,9 M Ft-ért eladó!

A 90-es évek elején ikerházként megépült , tégla szerkezetű ház, kényelmes távolságra fekszik a tömegközlekedéstől, minden közintézmény és bevásárlási lehetőség, valamint szabadidős kikapcsolódást nyújtó lehetőségek is néhány perc közelségben megtalálhatók.

Az ingatlanhoz tartozó garázs és tároló, az udvar hátsó részén lett megépítve, ami jelenleg műhelyként van használva. A közvetlen ikerszomszéddal közös használatban lévő udvar, leginkább autó parkolásra szolgál.
A teljes telekméret 315 nm, melyen az elhelyezkedő ikerház a garázs és a tárolók megépültek. A részben közös beépítetlen terület, gépkocsi behajtásra, parkolásra és kisebb rész sütögető helyként szolgál.

Az ingatlan 2 gyermekes családnak is minden funkciót betölt. A jó elrendezése, és praktikus alaprajza is jól élhetővé teszi.

A 30-as tégla falazatú ikerház, az elmúlt évtizedek során korszerűsítésen és megújításon esett át. Kombi cirkó gázkazánja biztosítja a kényelmet, fa szerkezetű thermo üveges ablakai jól funkcionálnak.
A határoló falazat hőszigetelése, szükség esetén az új tulajdonosra vár.

Ajánlom mindazoknak, akik a lakáskényelmét ötvöznék egy ház előnyeivel. Garázs az autónak, motornak, vagy barkácsolási lehetőség, sütögetés az udvaron. Önálló albetéttel rendelkezik az ingatlan.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok