+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Lakás

Alapterület
46 m2
Irányár
35.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
281014

PÁRATLAN LEHETŐSÉG A VÁROS SZÍVÉBEN

Leírás

PÁRATLAN LEHETŐSÉG A VÁROS SZÍVÉBEN


Budaörs központjában a Templom térnél, téglaépítésű társasház 3. szintjén elhelyezkedő tetőtéri, 46 nm-es (190 cm feletti rész 35 nm) nappali + 1 szobás lakás, 35,9 M forintért eladó!


A rendezett társasház tágas lépcsőházán keresztül jutunk a 3. emeleti záró szinten elhelyezkedő lakáshoz. Az ajtón belépve tágas konyha, előszoba térbe jutunk, melyből a nappalin keresztül akár a fürdőszobába, vagy a hálószobába léphetünk.

Az ingatlan tetőtéri elhelyezkedése ellenére tágas, keleti és nyugati tájolása révén napfényes, világos és részben panorámát is adó.
Fűtése kialakításra vár. Javasolt elektromos energiával megoldani. Fenntartási költsége alacsony, plusz alternatívaként egy hűtő-fűtő klíma elhelyezése fokozza a komfortérzetet. Az ingatlan kiválóan hasznosítható, így egyedülálló, vagy párban érkezők kényelmes otthonául is szolgál és befektetőknek is ideális választás.

A társasház elhelyezkedését tekintve Budaörs centrumában található, pár percnyi sétára a szolgáltatások számos kínálatától, valamint minden oktatási, szociális, kulturális és kikapcsolódást nyújtó intézménytől.
A főváros metróhálózata tömegközlekedéssel mindössze 10-15 percre van, amivel pillanatok alatt eljuthat Budapest bármely pontjára.
Gépkocsival a bevásárló központok minden irányba néhány perc alatt elérhetőek.

Közös költség 7 000,- Ft.

A mellékelt alaprajzból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére, magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
tő.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok