+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian
Budaörs Eladó Lakás
CSOK PLUSZ

Budaörs - Eladó Lakás


Újépítésű projekt
TULIPÁNFA PROJEKT (CSOK)
Alapterület
72 m2
Irányár
118.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300155

NAPPALI + 3 SZOBÁS, KERTES FSZT-I LAKÁS

Leírás

CSALÁDI ÉLET IDEÁLIS SZÍNTERE

Budaörs központjában, remek tömegközlekedéssel 72 nm-es amerikai konyhás + 3 szobás, teraszos lakás 118 M Ft-ért eladó. A lakáshoz egy kizárólagos használatú, bekerített, 100 nm-es saját kert tartozik.

Ugyan a lakás egy háromlakásos társasház földszinti lakása, mégis olyan, mintha egy egyszintes családi ház lenne. Ez az érzés már abból is fakad, hogy nem a lépcsőházból érkezünk a lakásba, hanem a saját kerten át a lakás saját bejárati ajtaján. A saját kerten át! Hát nem hangzik gyönyörűen?
Az előszobában, van hely kabátoknak, cipőknek, és a vendégeknek sem kell összemenniük ahhoz, hogy átjussanak a nappaliba. Jobbra, a lakrésztől elválasztva van a kádas, WC-s fürdőszoba. A fürdőszoba ablakos.
Balra előbb az amerikai konyhás nappali, majd a 3 szoba. A konyha úgy van egyben a nappalival, hogy közben tapintatosan elkülönül. A terasz és a kert a nappali előtt húzódik, meghatározva így a lakás kellemes, „zöld” hangulatát.
A külön nyíló szobák jól bútorozhatóak.
A nappali, a terasz, a fürdőszoba és az egyik szoba K-i tájolású, a másik szoba D-i, a harmadik szoba és a konyha NY-i. A kert szinte egész nap benapozott.

FONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK
30-as, Wienerberger Porotherm tégla
bádogtető
3 réteg üvegezésű 6 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók
elektromos alumínium redőnyök
mennyezet és padló fűtés
hűtés: kor követelményeinek megfelelő hőszivattyúval
AA+ energetikai besorolás

PARKOLÁS
A lakás vételára tartalmaz egy felszíni parkolót (a zárt kertben), melyhez igény esetén elektromos autó töltési lehetőség is megoldható. További hely is vásárolható. 


LOKÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA
Az utca aszfaltozott, a kertvárosias környék beépült, vagyis már kialakult arculatát mutatja.
A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A környéken több hírneves oktatási intézmény is van (általános iskola 5 perc sétányira). A ház előtt buszmegálló, a közelben kisbolt, étterem, gyógyszertár, néhány km-en belül szupermarketek sora (CBA, ALDI, SPAR). Az Etele Pláza, az Eleven Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

CSOK igénybe vehető. Az ingatlan jelenlegi készültségi foka kb. 80 %-os. Az ár az ingatlan 100 %-os elkészítését tartalmazza. Az ár nem tartalmazza a konyhabútort.
Átadás, költözhető: 2023. augusztus

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok