+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Lakás


Újépítésű projekt
TULIPÁNFA PROJEKT (CSOK)
Alapterület
75 m2
Irányár
99.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300173

NAPPALI + 2 SZOBÁS, 2. (ÉS EGYBEN LEGFELSŐ) EMELETI LAKÁS

Leírás

MODERN ÉLET IDEÁLIS SZÍNTERE

Budaörs központjában, remek tömegközlekedéssel 75 nm-es amerikai konyhás + 2 szobás, teraszos, panorámás lakás 99 M Ft-ért eladó.

A lakás egy mindössze háromlakásos társasház második, és egyben legfelső emeleti lakása. A lakásba a világos lépcsőházból érkezünk (mely lépcsőházat csak 2 lakás lakói fogják használni), az előszoba meglepően, a szokásosnál tágasabb, így a kabátok és cipők elhelyezésén kívül a vendégek emberi - és nem egy heringkonzervben tartott találkozóra hajazó - fogadására is alkalmas.

A bejárati ajtóval szemben, a lakrésztől valamelyest elválasztva van a kádas, WC-s fürdőszoba, mely használatát az ablak teszi még komfortosabbá.
Jobbra előbb az amerikai konyhás nappali, majd az egymás mellett lévő 2 szoba. Az amerikai konyhás, feltűnően világos nappali uralja a lakást, és ez kifejezetten jól áll neki. A terasz a nagy ablakokkal ellátott nappali előtt húzódik, meghatározva így a lakás kellemes, „szabad” érzését.
A külön nyíló szobák jól bútorozhatóak.
A nappali, a terasz, a fürdőszoba és az egyik szoba K-i tájolású, a másik szoba D-i, a harmadik szoba és a konyha NY-i. A lakás és a terasz is szinte egész nap benapozott.
A lakás, amelynek minden irányba van ablaka, a társasház legfelső szintjén helyezkedik el, ezért a plafon egy része ferde, de ez csak emeli a lakás „fényét”. Az egész lakás elképesztően klassz, világos, modern hangulatú. Lift nincs.

FONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK
30-as, Wienerberger Porotherm tégla
bádogtető
3 réteg üvegezésű 6 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók
elektromos alumínium redőnyök
mennyezet és padló fűtés
hűtés: kor követelményeinek megfelelő hőszivattyúval
AA+ energetikai besorolás

PARKOLÁS
A lakás vételára tartalmaz egy felszíni parkolót (a zárt kertben), melyhez igény esetén elektromos autó töltési lehetőség is megoldható. További hely is vásárolható. 


LOKÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA
Az utca aszfaltozott, a kertvárosias környék beépült, vagyis már kialakult arculatát mutatja.
A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A környéken több hírneves oktatási intézmény is van (általános iskola 5 perc sétányira). A ház előtt buszmegálló, a közelben kisbolt, étterem, gyógyszertár, néhány km-en belül szupermarketek sora (CBA, ALDI, SPAR). Az Etele Pláza, az Eleven Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

CSOK igénybe vehető. Az ingatlan jelenlegi készültségi foka kb. 80 %-os. Az ár az ingatlan 100 %-os elkészítését tartalmazza. Az ár nem tartalmazza a konyhabútort.
Átadás, költözhető: 2023. augusztus

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok