+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Lakás


Újépítésű projekt
KŐ-HEGY PROJEKT
Alapterület
182 m2
Irányár
179.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
307188

NAPPALI + 4 SZOBÁS GYÖNYÖRŰSÉG

Leírás

NAPPALI + 4 SZOBÁS BELSŐ KÉTSZINTES GYÖNYÖRŰSÉG

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA - ebbe az ingatlanba csak beleszeretni lehet.

Budaörs óvárosának tekervényes utcáinak egyikében teljeskörűen felújított 182 nm-es amerikai konyhás nappali + 4 szobás, 3 fürdőszobás lakás 179,9 M Ft-ért eladó.
Az ingatlan igényesen felújított és lakberendező által, minden részletre kiterjedően átgondoltan át- és kialakított. Itt nem csak a dizájn és a külcsín számítottak, hanem a majd itt élő emberek is. A terek, a szobák világosak, a helyek okosan kihasználtak. Az ingatlan tájolás K-i, D-i és Ny-i.

FÖLDSZINT (77 nm)
A tágas előtérbe érkezünk, ahol bőven van hely szekrény, gardrób, tükör, akasztók, pad elhelyezésére. Az előtér egy praktikus és dizájnos, az enteriőrt meghatározó (istálló stílusú) tolóajtóval zárható el a lakótértől.
Az amerikai konyhás nappaliban úgy van egyben a konyha a nappalival, hogy közben annak egy különállóbb részén került kialakításra. Külön, de mégis egyben. A konyhából egy kamra nyílik.
A gépesített konyha a vételár részét képezi.
Az étkező és a nappali elhelyezése egyéni ízlés és a mindennapi szokások kérdése lehet, egyik kerülhet inkább a terasz elé, míg a másik a helyiség védettebb részére, vagy épp fordítva. Egy nagy, akár 12 fős asztal épp úgy elfér, mint egy nagy kanapé.
A teraszra nem csak a nappaliból, de a nappali melletti szobából is ki lehet jutni. Ez is egy kedves megoldás.
Egy zuhanyzós fürdőszoba van még ezen a szinten, illetve innen nyílik az ajtó, ami mögött a pincébe vezető lépcső van.
Az emeletre a nappalival sréhen elhelyezett és ablakkal ellátott, világos lépcső visz.

EMELET (73 nm)
Széles közlekedő, világos terek és szobák jellemzik az emeletet is, ahol 3 szoba, 2 fürdőszoba és egy gardróbszobának vagy kisebb dolgozónak, olvasó saroknak is használható félszobányi terület van.
A szülői háló tágas, nem csak saját, zuhanyzós, bidés fürdőszobája van, de egy szabadon, igény szerint használható 6 nm-es területe is.
A többi szoba is könnyen, jól bútorozható. A harmadik fürdőszoba kádas.

PINCE
Ez egy igazi irigylésre méltó gyöngyszem! A ház alatt egy zavarba ejtően szép, 50 nm-es pince emeli az ingatlan piaci és eszmei értékét. Tárolásra/raktározásra, boros pincének, családi-baráti események helyszínének egyaránt tökéletes.

TERASZ
Kvázi a nappali megtoldása. Pont akkora (30 nm), amekkorára elfér egy nagyobb társaság, vagy néhány napozóágy. A terasz zárt, és akár a teljes intimitása is könnyen megoldható.

PARKOLÁS
Utcán, a ház előtt megoldott. Nem fizető, de még csak nem is limitált idejű övezet.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
Igényesen felújított
Hőszivattyú
Padlófűtés
Hőszigetelés
Hűtő-fűtő fan-coil
Mindkét szinten videókaputelefon
Korszerű nyílászárók
Gépesített konyha
Törölköző- szárítós radiátorok
Gépesített konyhabútor
Fürdőszoba bútorok

INFRASTRUKTÚRA
A kisvárosias környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, központhoz közeli lokációjának köszönhetően szinte minden intézmény, szolgáltatás gyalog is megközelíthető távolságra van: 5 perces sétatávolságon belül elérhető bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda, kávézók, ételbárok, közért, 5 percre található a buszmegálló és ugyanannyi gyalog Budaörs belvárosa, ahol további szolgáltatóegységek találhatók. A közelben több iskola, óvoda és bölcsőde is megtalálható. Posta, önkormányzat, uszoda is 1 km körzeten belül. Az erdő még annyi se.

KÖZLEKEDÉS
Tömegközlekedés: buszmegálló 5 perc séta – buszok a Kelenföldi pályaudvarra, a Móricz Zs. körtérre és a Déli pályaudvarra.
Autóval néhány perc Budapest, 5 perc a bevásárló központ, 1 óra Balaton.

Családok kitűnő otthona lehet.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok