+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Nyaraló

Alapterület
100 m2
Irányár
63.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
290728

PANORÁMÁS LAKÓÉPÜLET, DUPLA TELEKKEL A FRANKHEGYEN

Leírás

LENYŰGÖZŐ PANORÁMÁT ADÓ LAKÓÉPÜLET, DUPLA TELEKKEL A FRANKHEGYEN, FÜRDŐSZOBÁKKAL, PINCÉVEL, CISZTERNÁVAL!

Budaörs déli fekvésű Frankhegyi részén, téglaépítésű, panorámás teraszokkal rendelkező, bruttó 100 nm-es, nappali + másfél szobás ház, 2 x 15 nm terasszal, 30 nm pincével, 2334 nm-es telekkel 63,5 M Ft-ért eladó!

A méltán kedvelt település központi részétől északra, a Fátyol utcán át megközelíthető ingatlan, rendkívül jól megépített szerkezettel bír. Nem csak hétvégi használatra, hanem állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas.
Megközelítése gyalogosan, vagy négykerék-meghajtású autóval kényelmes. Az ingatlanhoz érve, a telken belül betonozott dupla gépkocsibeálló fogad.
Az épület fantasztikus panorámát adó teraszán át jutunk a nappali-konyha-étkező hármasához, ami kiváló közösségi teret képez. Ezen a szinten egy zuhanyozós fürdőszobát, és az emeletre vezető és tároló funkciót is adó lépcsőházat találjuk.
A tetőtérbe érkezve a háló és egyben társalgó funkciójú helyiségen át, a teraszkapcsolatos szobába jutunk, amihez fürdőszoba csatlakozik.
A szoba teraszára lépve lenyűgöző és elvehetetlen panoráma tárul elénk!

Az épület legalsó szintjére az udvar felől néhány lépcsőn lefelé jutunk, mely állandó klímája miatt félszuterén pinceként is kiválóan használható. Borozgatás közben, nagy kártya partikkal múlathatjuk az időt.

Az épület földkábelen keresztül kapcsolódik az elektromos hálózatra. Fürdőszobáit és a konyhát, kiépített vízszivattyúval, egy közel 6 köbméteres esővízgyűjtő ciszterna látja el.

A telek lépcsőzetes kialakítással vált jól kihasználhatóvá. A benne lévő gyümölcsfák és nemes fák még inkább fokozzák a terület kellemes hangulatát.
A panorámás kilátás a kert alsó szakaszán is élvezhető!

Az épület 4 évszakos használhatóságát ideálisan, elektromos fűtésrendszerrel érdemes megoldani.

Jöjjön el, érdemes megtapasztalni azt a megnyugtató érzést, amit a csend, az erdő illata és a csodás kilátás ad az épület benapozott teraszairól!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok