+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Szépilona
Újépítésű projekt
GREENLUX PROJEKT
Alapterület
117 m2
Irányár
259.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
316284

GREENLUX PROJEKT/B/1EM/2

Leírás

GREENLUX PROJEKT/A/1EM/2

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ELSŐ EMELETI, NAGY TERASZOS, N+3 SZOBÁS LUXUS LAKÁS SZÉPILONÁN

LAKÁS
A 3200 négyzetméteres telken jelenleg gyönyörű, majd 100 éve ültetett ős fák találhatóak.
A 12 lakásos fejlesztés, 2 épületből és épületenként 3 szintből áll.
A leendő lakók egy kellemes békés környezetbe költöznek. Az utcáról egy 60 méteres nyél vezet be a 2 épülethez, amely már önmagában hatalmas privát szférát ad. Az alacsony lakásszám és az emeleten ként 2 lakás tovább növeli az említett privát környeztet.

MŰSZAKI
Ahogy egy II. kerületi új építésű lakáshoz illik csak a legjobb anyagokból és a legmagasabb elérhető technológiából dolgozik. A lakások hőszivattyús mennyezet és padló hűtés-fűtéssel érik el a tökéletes atmoszférát télen-nyáron, amely akár okostelefonról is irányítható. Magas minőségű burkolatokból lesz lehetősége választani. Az épületek homlokzatán megjelenő Trespa homlokzatburkolatok tovább emelik a projekt nívóját. A 3 rétegű óriás tolóablakok gondoskodnak róla, hogy fényesen tartsák gyönyörű lakását.

LOKÁCIÓ
A zöld övezetben, de mégis közel a városhoz. A II. kerület szívében vásárolni egy lakást örök érték. Kimutatható, hogy Budapesten az itt vásárolt lakások tartják a legjobban az értéküket az évtizedek során. A központi lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, busszal és villamossal is. Számos kiszolgálási egység, nívós étterem és iskolák találhatók sétatávolságra. Minden egy karnyújtásnyira az Ön kényelme érdekében.

PARKOLÁS
A teremgarázs helyek vételára 8 M Ft.
A tárolók 750 Ezer Ft / nm áron elérhetőek.

Átadás: 2024. december

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok