+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Üzlethelyiség

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Wesselényi utca
Alapterület
60 m2
Irányár
49.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300696

MEDITERRÁN HANGULATÚ, MINŐSÉGILEG IS FELÚJÍTOTT ÜZLET

Leírás

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT ÉS KIALAKÍTOTT, PROVANCE HANGULATÁT IDÉZŐ, ÁLLÓ GALÉRIÁVAL RENDELKEZŐ NAGY BELMAGASSÁGÚ, UTCAI BEJÁRATÚ ÜZLET VAGY IRODA, FREKVENTÁLT HELYEN!

Budapest VII. kerület, nagykörúton kívüli részén, a volt Nemzeti Színház vonzásában, 2012-ben teljes körűen felújított és igényesen kialakított összesen 60 nm-es (40 nm fsz. + 20 nm álló galéria) üzlet 49 M Ft-ért eladó!

Birtokba adás 30 napon belül.


Befektetésnek és vállalkozásnak is ideális választás. Kiváló elhelyezkedéssel rendelkező 5 m széles utcafrontú helyiség, 4,2 m belmagassággal rendelkezik. Környezete forgalmas, még is jók a parkolási viszonyok. Az épület karban tartott, fizikailag és pénzügyileg is rendezett társasház. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A nyári időszakban a megfelelő hőmérsékletről klíma gondoskodik. A jelenlegi minőségi berendezés bútor asztalos által készült. Kiépített kamera rendszer, riasztó-berendezés, légtechnikai rendszer, mikróval és hűtővel felszerelt konyha.

A tulajdonos által szívvel-lélekkel készült és fenntartott szalon, a kialakítás során igyekezett kihasználni az ingatlanban rejlő lehetőségeket és figyelmet fordítva az elrendezésre és az igényességre.

Az ingatlan a következő szolgáltatásokra lett kialakítva: fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, műköröm. A fodrászatban 3 munkaszék és egy fejmosó található, a kozmetikának kialakított szoba és a galérián lévő gyantázó bármilyen egyágyas szolgáltatásra megfelelő. A galérián a körmösöknek két asztal áll rendelkezésükre és ezen a szinten van egy leválasztott helyiség, ahol gyantázás, lábápolás stb. végezhető.
Teljesen felszerelt üzlet, akár azonnal üzemeltethető! Az igénynek megfelelően gyorsan át lehet állni más profilra is, irodaként, egyéb szolgáltatásként vagy kereskedelmi és vendéglátó tevékenységre is kiváló!

Az ár tartalmazza a beépített bútorokat és az alap felszereltséget, azonban az eszközöket nem (pl. kozmetikai berendezések és fodrászati gépek, eszközök, anyagok külön megállapodás tárgyát képezik).
Megtekintés előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.




Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok