+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy
Újépítésű projekt
LUXUS CSALÁDI HÁZAK MADÁRHEGYEN ÉS KÖRNYÉKÉN
Alapterület
312 m2
Irányár
509.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315225

MEDENCÉS KÉTGENERÁCIÓS LUXUS CSALÁDI HÁZ

Leírás

LUXUSMINIMÁL HOUSE: KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ MEDENCÉVEL

Madárhegy középső részén, szép csendes utcában, igényes, modern 6 szobás , 312 nm-es KÉTGENERÁCIÓS családi ház KÜLSŐ MEDENCÉVEL 509 M Ft-ért eladó.
A nemrég épült ingatlan a legkorszerűbb anyagokból, magas minőségi színvonalon készült el. Két külön bejáraton közelíthető meg a két önálló lakás, de könnyen egybe is nyitható épületen belül.
A FÖLDSZINTI LAKÁS N+1 szobás, a hálószoba saját ( zuhanyzós) fürdőszobával rendelkezik, tágas, gardróbozott, és erkélyes. A bejáratnál vendég mosdó is biztosított. Az amerikai konyhás nappali (D-i tájolás ) egy hatalmas térben van, minden irányból négyméretű nyílászárókkal, így egész nap szép világos, napfényes. A konyha magasan gépsített, letisztult modern stílusban.
A 36 nm-es teraszra kilépve bőven van hely vendégeknek, és egy nagyobb család kényelmes tartózkodására is. Gyönyörű , elvehetetlen Madárhegyi panorámát élvezhetünk innen.
Pár lépcsőnyire a hőszivattyúval fűthető MEDENCE helyezkedik el. Igazi élmény a tökéletes kert is: gondozott füvesítés, jó ízléssel beültetett örökzöldek, virágok és mediterrán ritkaságok.

A FELSŐ SZINTI LAKÁS N+2 szobás, itt már az ágyból is panorámát láthatunk. Fiatalos amerikai konyhás nappali étkezőterasszal,(18 nm ) , zuhanyzós fürdőszoba, külön wc. Az előtér is esztétikai élmény, melyet a tulajdonosok jó ízléssel alakítottak ki.

Az ALSÓ SZINT szintén fantáziadús: Madárhegyen borospincét szinte sehol nem találunk, de itt igen! Aprólékosan megtervezett, igen kellemes tartózkodási helye lett a háznak ( 18 nm ). Egy vendég /hobbyszoba ( 24 nm ) kapott még itt helyet mely nagy teraszajtóval a kert felé nyílik. Mosókonyha, mosdó, gépészet, található még itt . A 45 nm -es garázs akár fitness-teremként is funkcionálhatna, mert teljes üvegfontos a eleületén szintén a kertre néz.
Az ingatlan padlófűtéses, a helységek légkondicionáltak, a burkolatok és szaniterek extra minőségűek. Napelem beszerelés nemrég készült el, így szinte nulla a rezsi.
Az ingatlan a legmagasabb igényeknek megfelelő, ha fontos a modern építészet, egyedi megjelenés, az átgondolt tervezés, a tágas terek, esztétikus lakókörnyezet. Pihenésre, kikapcsolódásra minden biztosított: a borospince, nagy teraszok, a medence, a szép kert, a panorámás erkélyek, a csend és jó levegő, és a tágas hálószobák.
Ha Madárhegy legszínvonalasabb részén szeretne egy tökéletes ingatlant vásárolni, várom hívását!

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok