+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Keserűfű utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
44 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312749

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ KERTKAPCSOLATOS LAKÁS MADÁRHEGYEN TEREMGARÁZSHELLYEL ÉS TÁROLÓVAL

Leírás

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ KERTKAPCSOLATOS LAKÁS MADÁRHEGYEN
TEREMGARÁZSHELLYEL ÉS TÁROLÓVAL

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, Cordia Terrace Residence Lakópark I. ütemében, földszinti 32 nm alapterületű 1 szobás STÚDIÓ lakás összesen 38 nm TERASZ- és KERT kapcsolattal 69,9 M Ft irányáron eladó.

A csendes, nyugodt, zöld környezetben kiváló minőségben megépített, 4 emeletes LIFTES társasházban található, igényes kialakítású, INTIM BELSŐ KERTRE NÉZŐ LAKÁS ajtaja a szépen karbantartott zárt lépcsőházból nyílik. A tükrös ajtójú beépített szekrényekkel berendezett tágas előtértől balra található a nagy ablakának köszönhetően természetes fényben úszó, káddal rendelkező fürdőszoba és WC. A lakás központi részét a modern nappali-étkező-konyha tér foglalja el, melyhez szervesen kapcsolódik a hangulatos TERASZ és KERT. A gépesített konyhabútor ízléses és praktikus. A lakás elektromos redőnyökkel felszerelt. A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés és vízfogyasztás a felszerelt egyedi mérők szerint kerül elszámolásra. Az energetikai tulajdonságok miatt a lakás rezsije alacsony.
A Terrace Residence épületeit gondozott, parkosított, pihenő padokkal ellátott közös használatú zöld kert veszi körbe. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer garantálja.

A lakáshoz tartozik a ház alatt található teremgarázsban egy könnyen megközelíthető, KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY (P.56. számú garázshely), melynek ára 10 M Ft, továbbá egy 2,2 nm alapterületű TÁROLÓ, melynek ára 2 M Ft (T.100. számú tároló). Az épületek alatt létesült teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). A 2021 szeptemberében nyílt ETELE Pláza, az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

A lakópark területén egy igényes és meseszép Kemenes Cukrászat és Lipóti Pékség működik, mely a hét minden napján friss pékáruval és cukrászati remekekkel szolgálja az itt lakók kényelmét.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet Madárhegy, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel vagy annak megtekintése céljából keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok