+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Királyleányka utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
65 m2
Irányár
107.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
311235

BEFEKTETŐKNEK! NAPFÉNYES TERASZOS OTTHON MADÁRHEGYEN

Leírás

BEFEKTETŐKNEK! NAPFÉNYES TERASZOS OTTHON MADÁRHEGYEN

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, Cordia Terrace Residence Lakópark II. ütemében, 3. emeleti 61 nm alapterületű N + 2 szobás lakás 8 nm teraszkapcsolattal 107,9 M Ft irányáron eladó.

A zöld környezetben, LIFTES társasházban található BELSŐ KERTRE NÉZŐ, ezért mindig csendes lakás elrendezése kiváló. A biztonságos, ízléses és szépen karbantartott zárt lépcsőházból a praktikus beépített szekrényekkel berendezett tágas előtérbe érkezünk. Szemben a délkeleti fekvésének köszönhetően mindig napos és teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali található. Bal kéz felől külön helyiségben a vendég WC, mellette a kádas fürdőszoba kapott helyet. A bejárat mellett jobbra az egyik hálószoba, a nappalitól balra pedig a kifejezetten tágas és szépen berendezett másik hálószoba található. A lakás alumínium redőnnyel felszerelt. A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés és vízfogyasztás a felszerelt egyedi mérőórák szerint kerül elszámolásra. Az energetikai tulajdonságok miatt a lakás rezsije alacsony.

A Terrace Residence épületeit gondozott, parkosított, pihenő padokkal ellátott közös használatú zöld kert veszi körbe. A csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található lakásból az udvarra kilépve egy szépen gondozott oázis tárul elénk.

A lakáshoz opcionálisan megvásárolható a ház alatt található - télen automatikusan fűtött feljáróval rendelkező - teremgarázsban egy kifejezetten SZÉLES, KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY, melynek ára 10 M Ft (A.P.09. számú garázshely), továbbá megvásárolható egy 3,5 nm alapterületű TÁROLÓ, melynek ára 3 M Ft (A.T.07. számú tároló). Ezeket nem kötelező megvásárolni, de az épületek alatt létesült teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A fentieken túlmenően lehetőség van felszíni parkoló vásárlására is, melynek ára 5 M Ft.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több jó nevű oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

A lakópark területén egy igényes és meseszép Kemenes Cukrászat és Lipóti Pékség működik, mely a hét minden napján friss pékáruval és cukrászati remekekkel szolgálja az itt lakók kényelmét.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet Madárhegy, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan ideális választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.
Az ingatlant befektetők részére ajánlom, tekintettel arra, hogy jelenlegi tulajdonosa 2025. II. negyedévéig visszabérelné piaci feltételek mellett.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal bíró családi otthon felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok