+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Spanyolrét, Kőoltár utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
51 m2
Irányár
77.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
303368

KIVÁLÓ TÁJOLÁSÚ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHON ÚJBUDA LEGZÖLDEBB LAKÓPARKJÁBAN

Leírás

KIVÁLÓ TÁJOLÁSÚ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHON ÚJBUDA LEGZÖLDEBB LAKÓPARKJÁBAN

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál, a Sasad Resort Sunrise Lakóparkban, 2024. IV. negyedévi tervezett átadással, 5%-os ÁFA tartalommal, 1. emeleti 45 nm alapterületű 2 szobás lakás 12 nm teraszkapcsolattal 77,5 M Ft vételáron eladó.

Sasad Resort legújabb ütemében, zöld környezetben, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal megépülő, 4 emeletes LIFTES társasház lakásának elrendezése kiváló. A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a tágas, beépített szekrény elhelyezésére alkalmas előszobába érkezünk. Bal kéz felől a kádas fürdőszoba, a külön helyiségben található WC és a hálószoba található. Jobb kéz felől pedig a Budai-hegyekre panorámás nyugati tájolású terasznak köszönhetően napfényes amerikai konyhás nappali. A kiváló méretű terasz a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető.

A tájolásának köszönhetően világos és szépen benapozott lakás nagy zöld területre (közös kertre és a környező panorámára) néz.

Napjaink elvárásainak megfelelően a lakás minden évszakban optimális hőmérsékletét MENNYEZETHŰTÉS-FŰTÉS PANELEK szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett HŐSZIVATTYÚ biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztát SZABÁLYOZÁSA OKOSOTTHON RENDSZEREN KERESZTÜL történik, mellyel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét. A lakás emelt műszaki színvonalon fog elkészülni, elektromos redőnyökkel lesz felszerelve, továbbá mind a lakótérben, mind pedig a vizesblokk esetében prémium kategóriás burkolatok és szaniterek kerültek kiválasztásra.

A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A lakóparktól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

Különlegesség, hogy mindössze egy utcányira fekszik a SASAD RESORT SAJÁT ÉLMÉNYPARKJA, mely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban megtalálható sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek, pihenőpark piknik-helyszínekkel és grillező helyekkel.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik tiszta levegőre, parkosított kertekre és igazi kertvárosi harmóniára vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

A szerződés átvehető vevőkijelölés jogával a végszerződés aláírásának időpontjáig. Az adásvételi végszerződés aláírása a 2024. IV. negyedévre tervezett készre jelentés előtt 1-2 hónappal lesz esedékes. A készre jelentéstől számítva várhatóan 30 nap a jogerőre emelkedése a használatbavételi engedélynek, majd eladó ezt követően kéri be az utolsó vételárrészt. A jóváírást követően lehetséges a birtokba adás és a beköltözés.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok