+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Zsázsa utca
Alapterület
47 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
283168

KOMPAKT OTTHON MADÁRHEGYEN, N+1 SZOBA, NAGY TERASZ, GARÁZS, TÁROLÓ

Leírás

KOMPAKT LAKÁS MADÁRHEGYEN, NAGY TERASSZAL, GARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, első emeleti 47 nm alapterületű NAPPALI + 1 SZOBÁS lakás 26 nm TERASZ-kapcsolattal 84,9 M Ft irányáron eladó.

Ez a gyönyörű lakás szép panorámával rendelkező telken épült egy karakteres megjelenésű 4 lakásos társasházban, melynek külső homlokzatát az egyedi, nagyméretű színes üvegfelületek teszik különlegessé. Az épület megújuló energiát hasznosít, korszerű VIESSMANN levegő-hőszivattyús fűtésrendszerrel kombinált melegvíz tartály áll lakásonként rendelkezésre, ugyanakkor a hőszivattyúk kültéri egységei a ház bejárata mellett lettek elhelyezve. A lakás légkondicionált, az ablakokon motoros működtetésű alumínium redőnyök találhatóak, beépített szúnyoghálókkal.

A napfényes dél-keleti tájolású lakásba lépve a beépített konyhabútorral felszerelt nappali látványa tárul elénk, ahonnan tekintetünket azonnal magával ragadja a lakást körül ölelő terasz, amely a lakás minden lakóhelyiségéből megközelíthető. A bejárati ajtó melletti részen van lehetőség megfelelő bútorozással praktikus előszoba kialakítására, továbbá innen nyílik a vendég WC is. A konyha mellett jobb kéz felől találjuk a hálószobát, valamint a zuhanyzós fürdőszobát.

A lakáshoz tartozik a ház alatt található teremgarázsban egy TEREMGARÁZSHELY, melynek ára 6 MFt, valamint egy jó méretű (7 nm alapterületű) TÁROLÓ is, melynek ára 4 MFt. Az ingatlan teljes vételára ennek megfelelően 94,9 MFt.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet e városrész, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Befektetési szempontból is kiváló választás lehet, a már megvalósult fejlesztések - például a 2021 szeptemberében nyílt ETELE PLAZA – mellett, az elkövetkező évek egyik kiemelkedő beruházása, a dél-budai szuperkórház is ezt indokolhatja.

Legyen Ön az első lakója ennek a madárhegyi ingatlannak!

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok