+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian
Budapest XI. kerület Eladó Lakás
Csak nálunk!

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Gellérthegy
Alapterület
76 m2
Irányár
220.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
299797

EXKLUZÍV, GELLÉRTHEGYI ÖRÖKPANORÁMÁS 2,5 SZOBÁS LAKÁS

Leírás

IGAZI KURIÓZUM

XI. kerületben, a Gellért-hegyen, 76 nm-es (br. 91 nm) 2,5 szobás, 2 teraszos lakás 220 M Ft-ért eladó.
A Búsuló Juhász (van, aki nem ismeri?) „alatt” álló Bauhaus stílusú épületbe vagy a felszíni autóbeállókon keresztül, vagy a kiskapun lehet bejutni.

A 4 lakásos társasház magasföldszinti, 3 m belmagasságú lakásának bejáratából a közlekedőbe jutunk, ahol jobbra a spejz és a vendég WC. A közlekedő elég széles ahhoz, hogy elférjen egy előszobafal. Miután a lakás körbejárható, szemben a konyha, balra az egyik teraszos szoba található. A konyhából az étkező, majd a duplaszárnyú ablakos fürdő következik. A fürdőből a nappali, amely egyben a másik szobából is megközelíthető. A két szoba között gyönyörű, négyszárnyú üvegajtó van. A terek lezárhatók, de a fény átjut. A fantasztikusan világos lakásnak 3 égtájba is van ablaka: K, D és NY. A nappali D-i tájolású, így, értelemszerűen az íves, oszlopos terasz (20 nm) is az: a napsütés reggeltől délutánig élvezhető, a panoráma éjjel-nappal. A másik szoba is egy szép terasszal (10 nm) büszkélkedik, mely kicsit zártabb, intimebb.
A lakás önmagában is tágas, kellemes, de nagy ablakainak köszönhetően még nagyobbnak tűnik. Ugyan sok az üvegfelület, mégis jól bútorozható az ingatlan.

A lakás nincs rossz állapotban, de ráfér egy „ráncfelvarrás”. Hogy ez pontosan, mit takar, azt az egyéni igények határozzák meg. Elég lehet egy tisztasági festés is, de egy totális, akár az alaprajzot is érintő felújítás is csak az előnyére válna.

Az ingatlan ugyanúgy alkalmas lakásnak, mint irodának, rendelőnek.

LOKÁCIÓ
Annyira klassz ez az környék! A kacskaringózó utcák és a zegzugos lépcsők kellemes sétára invitálnak. A város távolinak tűnik innen, közelsége nem érzékelhető, mégis megnyugtató a tudat, hogy néhány percre van minden, amit Budapest nyújtani tud.
A tömegközlekedés gyalog 15 perc, a Móricz Zsigmond körtér 20 perc, a Citadella 500 m.

BIZTONSÁG
A zárt kertbe csak illetékes juthat be.

PARKOLÁS
2 db felszíni beállónak van hely a kertben. A kapu automata.


Bővebb információért várom hívását, akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok