+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian
Budapest XI. kerület Eladó Lakás
Csak nálunk!

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy
Alapterület
52 m2
Irányár
124.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
321836

PANORÁMÁS LUXUS LAKÁS MADÁRHEGYEN

Leírás

KÖLTÖZZÖN BE EGY IGAZI MAGAZINBA ILLŐ LAKÁSBA!

MADÁRHEGY FELSŐ, LEGKEDVELTEBB RÉSZÉN, N+1 SZOBÁS, 52 NM-ES, PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ 124,5 M FT.-ÉRT.

A 2022-ben épült liftes, 4 lakásos társasház csendes, jó lakóközösséggel rendelkezik.
Az I. emeleten elhelyezkedő lakás igazi álom otthona lehet annak, aki elegáns, luxus környezetre vágyik és szeretne akár csak egy bőrönddel költözni.

Az ingatlan rendkívül magas színvonalon került kivitelezésre, megálmodói minden egyes részletre odafigyeltek, modern műszaki megoldásokat és minőségi anyagokat alkalmaztak.

A vételár nem tartalmazza a teljes bútorzatot, melynek tervezésében a LAB5 architects belsőépítész iroda volt a tulajdonos segítségére, de a nem beépített bútorok beleértve az infra szaunát is igény szerint megvásárolhatóak.

Minden négyzetméter kihasználásra került, a hatalmas, belül antracit színű elegáns nyílászáróknak és a déli fekvésnek köszönhetően a lakás egész nap fényben fürdőzik.

Az ingatlan helyiségei; előtér, vendég mosdó, amerikai konyhás, étkezős nappali, hálószoba gardróbhelyiséggel kiegészülve, fürdőszoba káddal, wc-vel és infraszaunával.


A lakás 7 nm-es erkélyéről a csodálatos panorámát és az 500 nm-es közös használatú, növényekkel telepített zöld kert látványát élvezhetjük. A környék már jól beépült, nem kell az építkezések zaját viselnünk.

Az ingatlan okos otthonként is működik. Az okos rendszerrel üzemeltethető többek között a nyílászárókra felszerelt zsaluzia, valamint a fűtésrendszer is.

Az ingatlan fűtéséről, hűtéséről és melegvíz ellátásáról H tarifás árammal üzemelő levegő-víz hőszivattyú rendszer gondoskodik mennyezet hűtés-fűtés formájában.


A lakáshoz tartozó, kiépített elektromos autótöltővel rendelkező teremgarázs hely, valamint a 7 nm-es tároló helyiség ára a vételáron felül további: 15 M Ft.

Így az ingatlan vételára: 139,5 M Ft.

A lakás mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel jól megközelíthető helyen található.

Az ingatlan hirdetésében szereplő képek nem látványképek, valós fotók!!!

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok