+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Felső határút
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
71 m2
Irányár
118.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
314240

KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ KERTKAPCSOLATOS LAKÁS

Leírás

KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ KERTKAPCSOLATOS LAKÁS

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Sasad Resort Sun Lakóparkban, földszinti 71 nm alapterületű nappali + 2 szobás lakás összesen 68 nm terasz- és kertkapcsolattal 118,5 M Ft irányáron eladó.

A csendes, zöld környezetben, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal megépült, 4 emeletes LIFTES társasház lakásának elrendezése kiváló. A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a tágas, beépített szekrénnyel felszerelt előszobába érkezünk. A lakás központi részén a napfényes és világos nappali-konyha-étkező fogad minket, melyhez szervesen kapcsolódik a 22 nm terasz és a parkosított kizárólagos használatú 46 nm alapterületű kizárólagos használatú kertrész. A konyhabútor ötletes és teljesen felszerelt 6. érzék Whirlpool gépekkel (sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép, páraelszívó, mikrohullámú sütő, kombinált hűtőszekrény). A bejárattól jobbra található, praktikus gardróbszekrénnyel rendelkező folyosóról nyílik a kettő hálószoba, a kádas fürdőszoba és a mellékhelyiség. A lakás gazdaságosan fenntartható, minden fogyasztás egyedileg mért, szabályozható. Ráadásul Daikin hűtő-fűtő klímával, riasztóval és elektromos alumínium redőnnyel is felszerelt.

A lakáshoz opcionálisan vásárolható a ház alatt található teremgarázsban egy KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY, melynek ára 8 M Ft (P.49. számú garázshely). Az épületek alatt létesült teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A lakóparktól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

Különlegesség, hogy mindössze egy utcányira fekszik a SASAD RESORT SAJÁT ÉLMÉNYPARKJA, mely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban megtalálható sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek, pihenőpark piknik-helyszínekkel és grillező helyekkel.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik tiszta levegőre, parkosított kertekre és igazi kertvárosi harmóniára vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

A lakás ideális választás lehet befektetés céljára is, tekintettel arra, hogy a környéken pillanatok alatt találnak gazdára a kiadandó lakások.

Természetesen amennyiben ez a kiváló ár-érték arányú ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok