+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok
Alapterület
313 m2
Irányár
199.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301320

IKERHÁZ NAGYSZERŰ LEHETŐSÉGEKKEL – CSALÁDI HÁZNAK, KÉTGENERÁCIÓS HÁZNAK, DE AKÁR 3-4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZNAK IS

Leírás

NAGYCSALÁDOSOK, BEFEKTETŐKNEK FIGYELMÉBE AJÁLVA

A XXII. kerület legklasszabb, a XI. kerülethez közel eső részén 313 nm-es három + 1 szintes jelenleg 6 szobás, 2 konyhás, 3 fürdőszobás ikerház 199,9 M Ft-ért eladó. Az 1988-ban épült ingatlan eredeti állapotában van, felújítás nem történt. Az ingatlan költözhető állapotú, de kisebb felújítások kifejezetten előnyére válnának (pl. a vakolat), de akár egy teljes felújítást, átalakítást se venne zokon, amikor az alaprajz átrajzolásának csak a fantázia szabhatna határt.
Az átalakítás során 4 teljesen különálló, külön bejáratú lakás is kialakítható.

Az ingatlan aszfaltozott úton közelíthető meg, utcafrontja DNy-i, a kert és a nappalik ÉK-i tájolásúak.
Különlegessége a háznak, hogy egy belső lépcsőházzal rendelkezik, amelyről szintenként egy-egy lakás nyílik.

-1 SZINT – 80 nm
Ezen a szinten vizes blokkok, egy szauna, egy kamra, a kazánok és a garázsok vannak. A lépcsőházból egy szintet le kell menni, de a kert hátsó része ezzel a szinttel van egy szinten.

FÖLDSZINT – 80 nm
Előtér, gardróbos hálószoba, amerikai konyhás-étkezős nappali kandallóval és egy fürdőszoba van itt. A teraszra a nappaliból lehet kijutni. A panoráma már itt is érzékelhető.

EMELET – 80 nm
Gyakorlatilag a földszint copy-paste-je, annyi különbséggel, hogy a konyha teljesen külön van, a földszinti gardrób pedig itt egy előtérből nyíló kamra. Ja, és ezen a szinten egy, D-i tájolású ablakkal több van.
A panoráma itt már káprázatos: többek között látni a Gellért-hegyet, a Szabadság szobrot, a MOL Campust és a Széchenyi-hegyi adótornyot

TETŐTÉR – 73 nm
Az ingatlan a tetőtér beépítésével további 55 nm-el bővíthető. (Kedvcsinálóként: az ikerház másik felén beépítésre került a tetőtér.) Na, onnan aztán olyan lenne a panoráma, hogy az egész utca megirigyelné!

TELEK
A házhoz 800 nm-es kert tartozik, csinos előkerttel, tágas, növényzettel dús hátsó kerttel.

PARKOLÁS
Az ingatlanhoz jelen állapotában 3 db garázs tartozik, ezek a -1 szinten találhatók, és a kert felől, a ház mentén elhaladva, majd balra fordulva megközelíthetők. Ez a szint átalakítható, beépíthető, itt akár egy teljesen különálló, külön bejárattal rendelkező kb. 55 nm-es lakás is kialakítható.

FŰTÉS
Két hatalmas, tökéletesen működő gázkazán - keringtető szivattyúkkal, tágulási rendszerrel
Padlófűtés + fűtőtestek

EGYÉB, MŰSZAKILAG FONTOSABB MEGJEGYZÉS
38 cm tégla
Az ingatlan nem szigetelt, de a szintek közötti szigetelés extra jó (monolit egybeöntött + vasháló + 2x 6 cm izolit szigetelés + padlófűtés + beton)
Az ikerház-felek külön alapzattal épültek, a felek között elválasztott főfalazat (dupla fal)
Fa nyílászárók és beltéri ajtók

LOKÁCIÓ
Az ingatlan Budafokon, a XI. kerület határához közel eső részén, Rózsavölgyben, annak is a legtetején, egy dombtetőn található, csodálatos, 180 fokos panorámával a Budai-hegységre.
Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően kellemes széljárás jellemző erre a részre, így különösen tiszta a levegő, nem áll meg a köd és a szmog.

INFRASTRUKTURA
Szépen beépült, családi házas, csendes, nyugodt környék.
Különböző oktatási és egészségügyi intézmények 10 percen belül elérhető távolságra találhatók.
A budaörsi bevásárló központ (és oktatási, egészségügyi intézmények) 12 perc alatt elérhetők, a Savoya park és a Campona bevásárlóközpont 8 percre vannak. Uszoda, kiránduló helyek 5 percre.

KÖZLEKEDÉS
A Kelenföldi pályaudvar tömegközlekedéssel 17 perc, (két percre buszmegálló - 150-es, 250-es), autóval 7 perc. A belváros autóval 20 perc, tömegközlekedéssel 40.
Az M0, M1, M7 autópálya 8 percre, Balaton 1 óra távolságra, a 7-es út 500 m-re.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok