+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Érd - Eladó Ház


Újépítésű projekt
GOLD PROJEKT ÉRDLIGET
Alapterület
120 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
284932

DUPLA TELEK, DUPLA GARÁZS, DUPLA TERASZ

Leírás

MODERN IKERHÁZ, NAGY TELEKRÉSSZEL, ZÖLD KÖRNYZETBEN, DUPLA TERASSZAL ÉS DUPLA GARÁZZSAL!

GOLD PROJEKT "A" Érdliget

Érdliget ősfás környezetében, összesen 175 nm-es, N + 3 szobás dupla garázsos (108 nm lakótér + 16 nm terasz + 8 nm erkély + 38 nm garázs + 5 nm tároló) ikerház, 1200 nm-es telekrésszel 149,9 M Ft-ért eladó!

Várható átadás 2022. IV. negyedév.

CSOK és államilag támogatott hitel igénybe vehető!

Tájolás: észak-kelet, dél-nyugat, nyugat.

Az igen kedvelt, kellemes zöld környezetet adó, csendes Érdligeti részt, leginkább az impozáns családi házak jellemzik. Talán ez a legszebb része Érd városának. A XI. kerület autóval 10 perc alatt elérhető, a főváros metróhálózata 15 perc gépkocsival. A tömegközlekedés már szervezettebb logisztikát kíván. Kompenzációként viszont egy nagyon kellemes, kristály tiszta levegőjű, igazi feltöltődést adó környezetet kapunk, mely az otthont adó ingatlant körülveszi.

Az ingatlanhoz a megszokottól jóval tágasabb előkerten keresztül jutunk, ami még jobban kiemeli az ingatlan modern megjelenését. A terepszintből adódóan a lakótér alatti részen valósul meg a garázs és a tároló. A hátsó kert az ingatlan lakóterével egy szintbe kerül, így a lakás kertkapcsolata a teraszon keresztül az elvárások szerint biztosított. A nyugati tájolású nappali a szokásosnál jóval tágasabb, így a kilátást adó erkéllyel már 54 nm-nyi területet kapunk. A jól elszeparált és csendes szobák garantáltan a pihenést szolgálják, ráadásul a kertkapcsolat is biztosított.

A nyugati tájolású ikerház, klasszikus (beton sávalap, tégla falazat, gerendás födém, cserépfedés) építési móddal a kor elvárásainak és az uniós és energetikai előírásoknak megfelelően (3 rétegű thermo üvegezés, drivyt rendszerű homlokzat szigetelés) kerül megépítésre. Válaszható burkolatokkal, belső nyílászárókkal és a leendő tulajdonos ízlése szerint megépített vizes helyiségekkel.

A kivitelező 20 éves tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik, mely garancia az ingatlan hosszú távú gondmentes működésére.

Ajánlom fiatal és idősebb családosoknak, a kényelmet, vagy tágas tereket kedvelőknek, a nagy előkertet előnyben részesítőknek és mindazoknak, akik egy jól élhető, megjelenésében tetszetős modern hangulatot tükröző és egy családi ház előnyeivel rendelkező ingatlanban képzelik el otthonukat.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok