+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Érd - Eladó Ház


Újépítésű projekt
PACSIRTA PROJEKT ÉRDLIGET (CSOK)
Alapterület
192 m2
Irányár
188.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311829

DUPLA GARÁZSOS CSALÁDI HÁZ, TERASZOKKAL

Leírás

PACSIRTA PROJEKT ÉRDLIGET

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, DUPLA GARÁZSOS CSALÁDI HÁZ, CSENDES KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, ÉRDLIGET KEDVELT RÉSZÉN!

Érdligeten, folyamatosan fejlődő faneves utcái egyikében, belső kétszintes, dupla garázzsal együtt összesen 192 nm-es, nappali + 4 és félszobás családi ház, dupla terasszal és erkéllyel 188 M Ft-ért eladó!

CSOK és Államilag támogatott hitel igénybe vehető!
Várható átadás 2023 II. negyedév

Az ingatlanhoz aszfaltozott utcából kanyarodva, rövid murvázott utcaszakaszt megtéve érkezünk a majd 20 m széles és 712 nm nagyságú telken, dupla garázzsal megépített ingatlanhoz. A jó elosztású két szintesre tervezett ház, egy nagycsalád számára is minden igényt kielégítő.

A 6 m-es előkerten át lépünk be az ingatlanba, mely a garázson át is megközelíthető. A földszinten számos kiszolgáló helyiség kapott helyet. Itt kerül elhelyezésre a hőszivattyús rendszer, ami a fűtést, hűtést és használati melegvizet is biztosítja.
A tágas nappaliból közvetlenül a kertkapcsolatos teraszra lépünk. Nagy üvegfelülettel rendelkező nyílászáróin át kellő napfény árad a ház minden szobájába és a nappaliba.

Az emeleti szinten a három szobához tartozik egy gardrób szoba és tágas fürdőszoba. A világos előtéren át az 55 nm-es teraszra jutunk ami méretéből adódóan kuriózumnak számít.

A délkeleti, déli tájolású nappali a hozzákapcsolódó terasszal a jól kihasználható sík kert irányába néz. A kert nagysága akár medence elhelyezését is lehetővé teszi, bőven helyet hagyva más kerti építmény számára is.

műszaki adatok:
Az ingatlan hagyományos építési móddal, beton sávalapra 30-as porotherm téglából épül, betongerendás födémmel, a záró szinten fagerendás födém, fedése cseréppel. nyílászárói nagy méretűek a minél több napfény átengedésére. Dupla terasza bőséges teret ad az épületen kívüli családi eseményeknek is.
Megújuló energiát hasznosító fűtési rendszere a megfelelő hőszigetelés és a 3 rétegű üveggel szerelt nyílászárók garantálják az alacsony fenntartási költségét a belső kétszintes épületnek.
A burkolatok és belső nyílászárók választhatók.
A kivitelező kellő tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik, mely garancia az ingatlan hosszú távú gondmentes működésére.

Ajánlom fiatal és idősebb családosoknak, a kényelmet, vagy tágas tereket kedvelőknek, a dupla garázst előnyben részesítőknek és mindazoknak, akik egy jól élhető, megjelenésében tetszetős modern hangulatot tükröző és egy családi ház előnyeivel rendelkező ingatlanban képzelik el otthonukat.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok