+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Szántód - Eladó Lakás

Alapterület
125 m2
Irányár
330.750.000 Ft
Hirdetés azonosító
246951

LUXUS PENTHOUSE PRIVÁT STRANDDAL I/3

Leírás

LUXUS PENTHOSE LAKÁS PRIVÁT STRANDDAL!
SZÁNTÓDI VILLA PENTHOUSE 3.

A 4 lakásos villaépületben megvásárolható egy prémium minőségű,magas luxus kategóriás YBL díjas építész által tervezett N+4 hálószobás 125 nm-es belső kétszintes penthouse lakás hozzá tartozó saját 150 nm-es terasszal,melyről Tihany gyönyörű panorámáját élvezhetjük!

Az alsó szinten egy 50 nm-es nappali+étkező+konyha található,48 nm-es terasszal,2 hálószobával,fürdővel.Egy belső lépcsőn keresztül jutunk az emeleti szintre,ahol további 2 hálószoba,fürdőszoba található. A hatalmas 100 nm teraszon egy jakuzzi kerül beépítésre,ezzel tovább emelve a luxus érzését!

Az épület remek elhelyezkedésének köszönhetően,távol van a vasúttól,csendes,a telek közvetlen szomszédságában van a szabad strand bejárata.A meglévő környezetre jellemző ,hogy viszonylag kis épületekkel van beépítve,sorra jelennek meg az igényes kortárs villa karakterű,modern építészeti megformálású épületek.
Bevásárlási lehetőség pár perc autóval.

Teljesen felszerelt prémium minőségű AEG gépekkel ellátott konyha beépítésre kerül,(indukciós főzőlap,sütő,mosó-szárítógép,beépített mikró és hűtő).
Minden lakás energiatakarékos „okos ház” – az Amazon Alexa központi vezérlőben fut össze minden szál. Ez irányítja, mintegy szíve a központi automatizálási rendszernek.

A hálószobákban laminált parketta, a lakás többi helyiségébe a Gobbetto Art Design által
megálmodott és kivitelezett fugamentes, öntött műgyanta került. (4-es lakásban lehetőség van a belső burkolatok szaniterek kiválasztására)
Az ingatlan melegvíz ellátását és fűtését, valamint mennyezeti hűtését a legkorszerűbb
levegőszivattyús DAIKIN készülék biztosítja.
A nyílászárók magas minőségű ablakok, melyek automata redőnnyel ellátottak.

Minden lakáshoz tartozik egy privát strand tulajdonjoga, melyet négyzetméter arányosan osztottak fel a 8 lakás között. Tervek között szerepel még egy saját stég, illetve egy medence megépítése a strand területén.

Az ingatlan kulcsrakész ára: 330.750.000 Ft,mely tartalmaz egy felszíni autóbeállót,tárolót és a privát partszakaszt.


A luxusvilla elkészült,azonnal költözhető!
További információért,időpontegyeztetésért keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Kósa-Bakonyvári Noémi

Kósa-Bakonyvári Noémi

Értékesítő

+36-30-852 3110

bakonyvari.noemi@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok