+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Szentgotthárd - Eladó Ház

Alapterület
385 m2
Irányár
330.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
313219

KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ

Leírás

Kétgenerációs családi ház (Családi ház rendelővel)

Szentgotthárd kellemes kertvárosias részén 385 nm-es, amerikai konyhás étkezős nappali + 10 szobás kétszintes családi ház 330 M Ft-ért eladó.
Nem egy szokványos ingatlanról van szó, ahol a szobák száma talán nem is annyira mérvadó, mint inkább a tulajdonosokat tükröző kreativitás, precizitás és progresszív gondolkodás. Az ingatlan tökéletes példa arra, hogyan tud egy fedélen tökéletesen osztozni a magánélet és a szakmai karrier.

FÖLDSZINT
A telken optimálisan elhelyezett ház földszintjének a kerthez közelebb eső egyik felén a családi élet, a bejárati kapuhoz közelebbi másik felén pedig az orvosi rendelés zajlik. A két, külön bejárattal rendelkező, különböző funkciójú egység házon belüli átjárása egyértelmű, mégis, szinte észrevétlen, egyik teret sem zavarja.
A családi élet kertkapcsolatos (könyvtár-) szobája egy nagy terasszal, a terasz pedig egy gyönyörű, ápolt kerttel (vagy inkább parkkal?) „folytatódik”.

EMELET
Az emelet teljes egészében a lakórészé, így, értelemszerűen a rendelő fölötti rész is.
A hosszúkás tér izgalmas, remekül kihasznált egyedi megoldásokat kínál. Az amerikai konyhás nappalin kívül 4 szoba (2 hálószobán kívül egy gardróbszoba hatalmas gardróbszekrényekkel és egy moziszoba), 2 fürdőszoba, spájz találhatók ezen a szinten.

RENDELŐ, PACIENTÚRA
A fogorvosi rendelő teljes felszereltsége a vételár részét képezi. A teljesség igénye nélkül: röntgen gépek (teljesen friss, 8 évre érvényes engedéllyel), néhány éves kompresszor, központi elszívó motor és automata autokláv, fogfehérítő készülék, stb. A teljes soft- és hardver rendszer.
A 26 éve sikeresen működő orvosi rendelő jelentős (osztrák) pacientúrával rendelkezik. Eladás (és igény) esetén a pacientúra is átadásra kerül.

KERT
A pompás, virágokkal színezett parkosított kert a ház éke, a hab a tortán. A kertből a kerti grillezésre külön kialakított terület és a kis kerti ház sem hiányzik.

TÉLIKERT
Nemcsak kívülről, de belülről is emeli a ház fényét (a szó szoros, és átvitt értelmében is) a téli kert. Kertecske. Amolyan tömör gyönyör. Már a földszinten is remekül érvényesül „itt vagyok, ragyogok” szerepe, mely az emeleten tovább és másképp fokozódik.

PARKOLÁS
Az elektromos kapuval felszerelt duplagarázsban 2 autó, a felszíni beállón 7 autó fér el.

MŰSZAKI ÉS EGYÉB ADATOK
Földszinten kő burkolat, emeleten körtefa hajópadló (csodaszép!)
Lépcsőházban gránit burkolat.
Kandalló a nappaliban
Szauna
Biztonsági és kamera rendszer
Elektromos bejárati és garázs kapuk
Motoros fémredőnyök és árnyékoló rendszer
Extrán hangszigetelt és extra hangzással felszerelt moziszoba
Napkollektor
38-as tégla + 15 cm szigetelés (2023-ban került sor a szigetelésre, a ház festésére)
Földszinten padlófűtés
Alumínium biztonsági bejárati ajtók

AJÁNLÁS
Az ingatlant elsősorban fogorvosoknak ajánlom. Minden adott a siker folytatásához, illetve elkezdéséhez.
Az ingatlan, adottságának köszönhetően, könnyen kétgenerációs családi házzá alakítható, ahol zavartalanul, de egymáshoz közel élhetnek a generációk, vagy két család.
A ház, természetesen, egy teljes családi házzá is átalakítható. Ebben az esetben is csak a belső falakat, tereket kell mozgatni.

Az alaprajz nem tűpontos, a valóságnak durván 90%-ban felel meg, ugyanakkor támpontnak tökéletes.
Bővebb információért, időpont egyeztetésért keressen bizalommal.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok