+36 (30) 190 1010

HungarianHungarian

Törökbálint - Eladó Ház

Alapterület
150 m2
Irányár
110.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
281469

KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ(AK)

Leírás

REMEK LEHETŐSÉG KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA!

Törökbálint kedvelt részén (MÁV-telep) KÉT TELJESEN KÜLÖNÁLLÓ családi ház 80 M Ft-ért eladó. A nagyobbik ház 100 nm, a kisebb 50 nm, a telek mérete: 654 nm. Az ingatlanokhoz tartozik egy garázs és egy autóbeálló 2-2 autó számára. A házak közmű fogyasztását is külön órák mérik.

1. SZÁMÚ ÉPÜLET: A 100 nm alapterületű ingatlanba a világos előszobából balra a konyhába érkezünk, az előszobával szemben egy folyosó, innen nyílnak a szobákba vezető ajtók. Nappali, szülői háló, gyerekszoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy kézmosós WC. A konyhához egy kamra is tartozik. Beépíthető a tetőtér.

2. SZÁMÚ ÉPÜLET: Az 50 nm-es családi házban amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és WC található. A beépíthető tetőtérre a lakáson belül van a feljárat.

A szép nagy, gondozott kertben régebben egy kis medence is helyet kapott, ma már csak a grillezőt használják a tulajdonosok. Kerítésen belül és kívül is rengeteg gyümölcsfa (birs, kajszi, szilva, körte, meggy, cseresznye, dió).
Érdekesség: Az ingatlant egy kőműves szakember építette saját magának, vagyis egy precízen, jól megépített családi házról van szó.

Környék: Hangulatos, csendes utca.

Közlekedés: 2 percre az M7-es autópálya, ahonnan Bp 10 percre, Balaton 1 órára. Tömegközlekedés 7 percre, onnan újabb 7 perc a Kelenföldi vasútállomás.

Ajánlom nagycsaládok számára, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni.
Keressen, készséggel várom a hívását!

Kapcsolati adatok

Honvári Dóra

Honvári Dóra

Értékesítő

+36-30-960 7859

dora.honvari@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok