+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Törökbálint - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
134.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
297008

KIVÁLÓ HELYEN MODERN ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ, „A”

Leírás

MODERN MEGJELENÉS, INNOVATÍV ENERGIAFELHASZNÁLÁS, JÓL ÉLHETŐ TEREK, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS ÉS TÁJOLÁS!

SPRING HOME "A" PROJEKT Törökbálint

Törökbálint kedvelt MÁV-telepi kertvárosi részén, új építésű belső kétszintes br. 120 nm-es (101 nm lakó + össz. 41 nm teraszok) N + 3 szobás belső kétszintes ikerház, 370 nm saját telekrésszel, dupla gépkocsi beállóval, 134,9 M Ft-ért eladó!

Várható átadás 2023 év vége.


A több mint 30 m széles utcafronttal rendelkező sík telken, klasszikusan értelmezett elhelyezésű ikerház, bal oldali "A" épület és a hozzá kapcsolódó L alakú benapozott saját kert, valamint az épület előkertjénél kiépült dupla gépkocsi beállóval együtt az ingatlan tökéletes otthon megvalósulását garantálja!

A földszinti egységben egy szoba is helyet kapott. A nappali-konyha-étkező hármasa a teraszon át a kerttel képez kapcsolatot. A kiszolgáló helyiségek is a földszinten kaptak helyet. Az emeleti részen kettő tágas szoba található, melyből az egyik erkélykapcsolatos. Itt kapott helyet egy kádas fürdőszoba is.
Összességében egy igazi otthon minden kényelemmel!

Az épület hosszú távú költséghatékony működést, nem csak az egymásra épülő hőszigetelési rendszerek, a tripla üvegezésű minőségi nyílászárók, a megújuló energiát felhasználó hőszivattyús rendszer garantálja, hanem a hozzá párosuló magas szintű szakipari kivitelezés!

Az ingatlan végső befejezésénél igény szerint választhatók a hideg és meleg burkolatok, szaniterek, csapok és a beltéri nyílászárók.

A SPRING Projekt beruházója számos referenciával rendelkezik, mely szintén garancia az épület hosszú távú gondmentes használatához.

Ajánlom minden korosztálynak, akik modern megjelenésű, kiváló elhelyezkedésű, jól kihasználható kertes házat keresnek, nagy terasszal, ami ráadásul rendkívül olcsó fenntartással bír.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok