+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Biatorbágy - Eladó Ház

Alapterület
142 m2
Irányár
125.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312541

TÖKÉLETES LOKÁCIÓBAN, TÁGAS IKERHÁZ

Leírás

CSENDES RENDEZETT UTCÁBAN, JÓL KIÉPÍTETT INFRASTUKTÚRÁVAL, IDEÁLIS MÉRETŰ IKERHÁZ NAGYCSALÁDOSOKNAK IS!

Biatorbágy központi részén, kiváló tömegközlekedés közelében, megújuló energia felhasználású 142 nm-es (136 nm lakó és + 12 nm terasz) belső kétszintes N + 4 szobás, garázsos ikerház, 335 nm saját telekrésszel nettó 125 M Ft-ért eladó!

Várható átadás 2024 tavasza
CSOK + és kedvezményes lakáshitel, valamint vagyonszerzési illetékmentesség a feltételek teljesítése mellett igénybe vehetők.
Az ingatlan vételára az 5% Áfa mértékét nem tartalmazza. Ez az összeg visszaigényelhető.

Biatorbágy szépen beépült középső kertvárosi részén, ikerházak és családi házak gyűrűjében, a klasszikusan tervezett ikerház, minden szempontból kiszolgál akár egy sokgyermekes családot is.
Kényelmes előkerten keresztül jutunk az épület földszinti részére, ahol a teraszkapcsolatos Nappali-étkező- konyha nagy és világos tere fogad. A földszinten a zuhanyzós fürdőszoba, előszoba és tárolón kívül megtaláljuk még a garázst, vagy igény esetén átalakítva egy nagy szobát és még egy kisebb szoba is rendelkezésreál ami a kert felé néz.
Az emeleten 3 tágas szoba, zuhannyal és fürdőkáddal megépített fürdőszoba, valamint a kazán-mosókonyha lett kialakítva.
Az épület mindkét födémje monolit vasbeton. Fő falazata thermoblock (hungarocel alaptest vasalva betonnal kiöntve) téglából készült, ami közel passzív ház energetikai jellemzőket mutat. A válaszfalak hagyományos 10cm porotherm tégla szerkezetűek. A fűtése levegő hőszivattyús rendszerrel, mennyezeti fűtés és hűtés, valamint padló fűtés.
Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel és motoros aluredőnyökkel szereltek. A záró födém 25 cm ásványgyapottal terítve. A vételár nem tartalmazza a választható belső burkolatokat, szanitereket, csapokat, beltéri ajtót és festést. Az épület kívülről és a kert teljesen készen füvesítve, burkolva kerül átadásra. Részletesebb műszaki adatok rendelkezésre álnak.
A településről:
Biatorbágy rendkívül jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A főúthálózati kapcsolatok szempontjából az M1 autópálya, az M0 autóút és az 1. sz. főút szerepe kiemelkedő fontosságú. Biatorbágyon halad keresztül az 1. sz. vasúti fővonal is. Az M1 autópálya a belterület északi részét szeli át. Biatorbágy és az autópálya közötti kapcsolatot a herceghalmi csomópont, és az 1–M1–M0 csomópontrendszer biztosítja.

Ajánlom minden olyan új otthont keresőnek, aki nyugodt csendes helyen keres minden funkciót ellátó, hosszú távon megbízhatóan és alacsony fenntartással működő tágas és kényelmes házat, optimális méretű kerttel.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok