+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312062

BŐVÍTHETŐ HÁZ, MELLÉ ÉPÍTHETŐ LEHETŐSÉGGEL!

Leírás

KÖZPONTHOZ KÖZEL FEKVŐ CSALÁDI HÁZ, CSENDES, ÁTMENŐFORGALOMTÓL MENTES UTCÁBAN, BŐVÍTÉSRE ALKALMAS TELEKKEL!


Budaörs nyüzsgő városközpontjától rövid séta távolságra, átmenő forgalomtól mentes utcában, 100 nm-es 3 és félszobás, korszerűsítendő mészkőfalazatú ház, bővítési lehetőséggel, 99,9 M Ft-ért eladó!

Az ingatlan csendes környezetben, kisebb nagyobb lakóházak gyűrűjében fekszik. Az épületek jó része fél évszázados múltra tekint vissza. Az épület utcafrontos és telekhatáros elhelyezkedésű, így udvara tágas és jól kihasználható. Rendkívül hasznos lehet az udvar sarkában található, bővizű ásott kút.
Az épület kisebb bővítésen és átépítésen ment keresztül az elmúlt évtizedben, ami a nyilászárók cseréjét is magával vonta. A tágas előszobán át jutunk mind a szobákhoz és az étkezőn át a konyhába. Szobái benapozottak és tágasak. A vastag mészkőtégla falazatnak köszönhetően kiegyensúlyozott a lakás hőmérséklete.
Az épület statikailag kifogástalan, tetőtér beépítésre is alkalmas. Központi fűtése kombinálható. Vegyes tüzelésű kazánnal, vagy gázkazánnal is működtethető.
A főépület mellett kisebb, több helyiségből álló melléképület is található, ami garázsként, műhelyként, tárolóként is funkcionál.
Összegzésképpen a családi ház több szempontból is jó választás. Központi elhelyezkedésű, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található, tágas benapozott udvara ásott kúttal rendelkezik. Az épület vastag erős falazatú, megfelelő klímát biztosítva. Többféle bővítési, beépítési lehetőséget is magában rejt. Nagy alapterülettel rendelkezik. Részben korszerűsítésen is átesett, például műanyag nyílászárók lettek beépítve.

Ajánlom családoknak, összeköltözőknek, akik bővítéssel oldanák meg a helyigényt, beruházóknak a jó beépítési lehetőség miatt.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok