+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
125 m2
Irányár
160.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311843

KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ, HŐSZIVATTYÚS, SAJÁT KERT!

Leírás

GYORSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ, BUDAÖRS FELSŐKERTVÁROSI RÉSZÉN!

KLASSZIKUS ÉS IDŐTÁLLÓ MEGJELENÉS, INNOVATÍV ENERGIAFELHASZNÁLÁS, JÓL ÉLHETŐ TEREK, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS, SAJÁT KERT!

CSILLAGVIRÁG IKER PROJEKT „A” Budaörs kertváros

Budaörs nyugodt, csendes és rendezett utcájában, emelt műszaki tartalommal, nagy gondossággal megépített, dél, dél-keleti fekvésű, N + 3 szobás bruttó 125 nm-es (98 nm lakó, 27 nm terasz + 14 nm erkély) ÚJ építésű ikerház, kiépített gépkocsi beállóval, parkosított kerttel, 250 nm saját telekrészen, 160 M Ft-ért eladó!

Kedvezményes hitel igénybevehető
Várható átadás a szerződéskötéstől számítva 1-2hónap.

Budaörs kiemelkedően kedvelt felső kertvárosi (Ganz) részén, családi és társasházak gyűrűjében, csendes és rendezett utcában, saját kerttel rendelkező belső kétszintes ikerház, jól élhető beosztással rendelkezik. A tágas előszobán át, a világos és benapozott nappali-konyha-étkező hármasa fogad, ahonnan a hangulatos tér ékeként mutatkozó lépcsőn feljutva a hálószobákhoz érkezünk, melyek melyből kettő erkélykapcsolattal rendelkezik. A földszinten és az emeleten is megtaláljuk a fürdőszobákat, melyek optimális területnagysággal biztosítják a kényelmes használatot. Elrendezéséből fakadóan kényelmes és optimális otthon egy 4-5 fős család számára. A jól elszeparált gyepszőnyeggel telepített kert hosszú hónapokon át biztosítja a tulajdonosok számára a maximális kikapcsolódást, ami szorosan kapcsolódik a teraszhoz és azon keresztül a tágas nappalihoz.

A klasszikus építési mód, (30-as porotherm téglafalazat, 10 cm-es grafitos homlokzatszigetelés, 3 rétegű műanyag nyílászárók, 20 cm vastag hőszigetelés a tetőhéjazat alatt és a kiváló műszaki kivitelezés az ingatlan hosszú távú biztonságos és gondmentes működését biztosítja. Telken belül 2 gépkocsinak parkolási lehetőség. A vevő igénye szerint választható burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók. Ajándék extrák: videó kaputelefon, levegő-víz hőszivattyús fűtés-hűtési rendszer, napelem előkészítés, elektromos autótöltő kiállás, 2 cm mészkőlappal burkolt lépcső, mészkő homlokzati díszburkolatok, padlófűtés és fan coil hűtés. A kert: automata öntözőrendszerrel, mely bő vízhozamú kúttal van összekötve, gyepszőnyeg telepítve, automata távirányítós kapu, homlokzati disz megvilágítás, ablakokra redőny, szúnyogháló, a nappalinál motoros alumínium redőny.

Az ingatlan optimális elhelyezkedése, rendezett környezete, nagy családosok számára is kedvező beosztása, valamint az átlagtól jóval többet nyújtó műszaki tartalma, nagy érdeklődésre számíthat Budaörs, újépítésű ingatlan piacán. Ezért legyen határozott és gyors döntő, hogy egy kiváló családi otthon birtokosa legyen. Budaörs centruma néhány perc sétával elérhető, ahol a szolgáltatások, kereskedelmi egységek, kulturális és egyéb intézmények mind-mind megtalálhatók. A főváros metróhálózata tömegközlekedéssel, mindössze 15 perc távolságra.

A CSILLAGVIRÁG IKER Projekt beruházója több évtizedes szakmai és gyakorlati tapasztalattal a háta mögött, számos referenciával rendelkezik, mely szintén garancia az épület hosszú távú gondmentes használatához.


Ajánlom mindazon érdeklődőknek, akik egy jól élhető, nyugodt környezetben fekvő és mégis központi elhelyezkedésű ingatlant keresnek, mely hosszú évtizedekre kiváló otthonul szolgál a család minden tagja számára.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.
Ha máris felkeltette érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok