+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház


Újépítésű projekt
CENTRUM PROJEKT BUDAÖRS
Alapterület
145 m2
Irányár
189.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
314812

BUDAÖRS CENTRUMÁBAN ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ,KONYHABÚTORRAL,2 DB AUTÓBEÁLLÓVAL

Leírás

Budaörs centrumában,mégis csendes helyen, a Templom tértől nem messze, megvásárolható egy 145 nm-es nappali 3 vagy 4 szobás, kétszintes újépítésű ikerház,2 db felszíni beállóval,beépített gépesített konyhával 189 M Ft. irányáron.

Az ingatlant egy szolgalmi útról lehet megközelíteni,így abszolút csendes, zaj nem hallatszik be,viszont a főút előnyeit évezhetjük. Buszmegálló,bolt,bankok,éttermek,orvosi rendelő,mind 1-2 perc alatt elérhető gyalogosan.

A házba belépve,egy kényelmes előszoba fogad minket,innen egy K- i tájolású amerikai konyhás nappali,melyből a konyha kicsit szeparáltan lett kialakítva,teljesen gépesítve,bútorozva.
A nappaliból a 20 nm-es teraszra jutunk,előtte egy öntözőrendszerrel ellátott kis előkert található. Innen közelíthető meg egy tároló is,ahol a gépészeti helység található.
A lenti fürdőszoba épített zuhanyzós,a fenti kádas.

Az emeleten 3 db hálószoba kapott helyett,melyből a legnagyobb a szülői háló,itt még egy gardrób is leválasztható. Az előtér olyan tágas,és ablakos,hogy igény esetén plusz egy 4. szoba is kialakítható.

Az ikerház magas minőségi anyagok felhasználásával lett kivitelezve. Fűtésről hőszivattyű gondoskodik padlófűtéssel kiegészülve,hűtésről pedig minden szobában klíma.
3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek.

A 189 M Ft. vételár részét képzi 2 db felszíni autóbeálló és a konyhabútor.
Gyorsan költözhető otthon kítűnő választás nagycsaládosoknak,akiknek fontos a jó infrastuktúra,de csendes helyre vágynak,kényelmes terekkel.
Megtekinteni rugalmasan lehetséges.

Kapcsolati adatok

Kósa-Bakonyvári Noémi

Kósa-Bakonyvári Noémi

Értékesítő

+36-30-852 3110

bakonyvari.noemi@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok