+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Lakás

Alapterület
80 m2
Irányár
98.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293408

NAPFÉNYES, CSENDES, NAGY KERT, GARÁZS

Leírás

PARKOSÍTOTT KERTTEL, NAGY TERASSZAL ÉS GARÁZZSAL KERTVÁSOSI LAKÁS!

Budaörs főútján, közel a XI. kerülethez, déli tájolású, csendes N + másfél szobás 80 nm-es társasházi lakás, 22 nm-es terasszal, garázzsal és közel 600 nm-es telekkel 98,9 M Ft-ért eladó!

Birtokba vétel megegyezés szerint. Jelenleg az ingatlant bérlő használja.

A település kedvelt kertvárosi részén, néhány száz méter távolságra Budapest XI. kerület Sasad Resort lakóparkjához közel helyezkedik el az ingatlan. A főútról megközelíthető, de épülettel és növényekkel levédett első emeleti társasházi lakás, csendes és benapozott. A lakásba saját használatú lépcsőházon át jutunk. Az előtérből belépve a közlekedőn keresztül minden helyiséget elérünk. a jól felszerelt gépesített konyha, a kádas fürdőszoba, vagy a tágas nappali étkező és háló triója, ahonnan az év minden hónapjában jól használható teraszra jutunk. A családi házas hangulatú lakásból a lépcsőházon és a garázson keresztül jutunk a dísznövényekben pompázó saját, közel 500 nm nagyságú kertbe.

Az elmúlt évek során átépítésen, korszerűsítésen és felújításon esett át az ingatlan. A nappaliból megközelíthető és a zöld növényekkel telepített kertre néző tágas terasza, modern burkolatot kapott 2022-ben és ugyan ekkor került klíma is kiépítésre.
Az 1960-as években, tömör téglából épült kétlakásos társasház emeleti lakásában a nyílászárók is megújultak. Az ablakok korszerű műanyag szerkezetűekre lettek cserélve. A vaillant típusú gáz kombi fali kazán is folyamatos karbantartással üzemel. Az ingatlan gáz és elektromos fogyasztása a kedvezményes értékhatáron belül van.

Ajánlom fiatal, vagy idősebb pároknak, egyedül állóknak vagy akár 4 fős családoknak is. Minden igényt kielégítő otthon, kerttel és garázzsal!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok