+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Szépilona
Újépítésű projekt
GREENLUX PROJEKT
Alapterület
128 m2
Irányár
296.300.000 Ft
Hirdetés azonosító
316269

GREENLUX PROJEKT/A/FST/2

Leírás

GREENLUX PROJEKT/A/FST/2

ÚJ ÉPÍTÉSŰ KERTES N+3 SZOBÁS LUXUS LAKÁS SZÉPILONÁN

LAKÁS
A 3200 négyzetméteres telken jelenleg gyönyörű, majd 100 éve ültetett ős fák találhatóak.
A 12 lakásos fejlesztés, 2 épületből és épületenként 3 szintből áll.
A leendő lakók egy kellemes békés környezetbe költöznek. Az utcáról egy 60 méteres nyél vezet be a 2 épülethez, amely már önmagában hatalmas privát szférát ad. Az alacsony lakásszám és az emeleten ként 2 lakás tovább növeli az említett privát környeztet.

MŰSZAKI
Ahogy egy II. kerületi új építésű lakáshoz illik csak a legjobb anyagokból és a legmagasabb elérhető technológiából dolgozik. A lakások hőszivattyús mennyezet és padló hűtés-fűtéssel érik el a tökéletes atmoszférát télen-nyáron, amely akár okostelefonról is irányítható. Magas minőségű burkolatokból lesz lehetősége választani. Az épületek homlokzatán megjelenő Trespa homlokzatburkolatok tovább emelik a projekt nívóját. A 3 rétegű óriás tolóablakok gondoskodnak róla, hogy fényesen tartsák gyönyörű lakását.

LOKÁCIÓ
A zöld övezetben, de mégis közel a városhoz. A II. kerület szívében vásárolni egy lakást örök érték. Kimutatható, hogy Budapesten az itt vásárolt lakások tartják a legjobban az értéküket az évtizedek során. A központi lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, busszal és villamossal is. Számos kiszolgálási egység, nívós étterem és iskolák találhatók sétatávolságra. Minden egy karnyújtásnyira az Ön kényelme érdekében.

KERT
Szépen átgondolt, meghitt, saját 201 nm-es kert, ősfakkal köröl ölelve.

PARKOLÁS
A teremgarázs helyek vételára 8 M Ft.
A tárolók 750 Ezer Ft / nm áron elérhetőek.

Átadás: 2024. december

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok