+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Őrmezői ltp., Menyecske utca
Alapterület
54 m2
Irányár
62.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
308341

GELLÉRT-HEGYRE PANORÁMÁS SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKÁS

Leírás

GELLÉRT-HEGYRE PANORÁMÁS
SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKÁS

XI. kerületben, ŐRMEZŐN, rendezett társasház 6. emeletén 54 nm alapterületű nappali + 1 hálószobás lakás 62.990.000 Ft irányáron eladó.

A 10 emeletes LIFTES ház hatodik emeletén elhelyezkedő lakás ajtaján belépve a hangulatos, beépített szekrénnyel is felszerelt előszobába érkezünk, melynek bal oldalán a bájos konyha található. Szemben a keleti tájolású, kifejezetten tágas és az új nyílászáróknak köszönhetően fényárban úszó nappali-étkező tér került kialakításra. A nappali mellett egy otthonos hálószoba kapott helyet, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, ahol a WC némileg szeparáltan került elhelyezésre.

A lakás elosztása kiváló, tekintettel arra, hogy 2 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át: ekkor módosult az alaprajza, új nyílászárókat és bejárati ajtót kapott, ráadásul az elektromos hálózat és a vízvezeték rendszer is megújult. A lakás 2024 januárjában frissen lett kifestve.

A rezsi költség rendkívül alacsony. A közös költség mindössze 8.000 Ft, ami tartalmaz egy felújítási alap részt is. Az otthon melegét a távhőszolgáltató biztosítja, az összes közüzemi fogyasztás (fűtés, hideg, meleg víz és áram) elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.

KIVÁLÓ INTÉZMÉNYI ÉS KÖZLEKEDÉSI INFRASTRUKTÚRA

Ideális választás akár gyermekes család részére is, hiszen a lakótelepen és közvetlen környezetében remek bölcsőde, óvodák, iskolák és korszerű játszóterek is találhatók, mint például a méltán közkedvelt „Hajós játszótér”. Sportolásra az itt található rekortán futópálya és szabadtéri fitnesz park is rendelkezésre áll. Szintén a közelben élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, étterem, bevásárlóközpont sok szolgáltatással és számos vásárlási lehetőség.

A környék közlekedése kiemelkedően jó, köszönhetően a valóban pár perces sétára lévő M4-es metró végállomásának, valamint a Kelenföld vasútállomásnak és a Kelenföld autóbusz-állomásnak, mind távolsági, mind helyi buszok tekintetében. Az Etele Pláza 15 perc sétára, a nagy áruházak az autópálya mellett 10 percre vannak kocsival. Az M1, M7 autópályák szintén percek alatt elérhetőek.

A parkolás a ház előtti utcában éjszaka ingyenes, illetve a lakók számára kedvezményes és a fizetős parkolók kialakításának köszönhetően mindig találnak az itt lakók a ház előtt parkolóhelyet.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok