+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Leányfalu - Eladó Telek

Alapterület
25.000 m2
Irányár
700.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
247918

Leírás

DUNA-LUX PROJEKT
Budapest közvetlen környezetében, 5 km-re északra fekvő Duna-parti település centrumában négycsillagos szállodára alkalmas terület , projekt tervekkel együtt 700 M Ft + áfa áron megvásárolható.

Az építési engedély szerint szerint hotel+wellness központ , amelyben 270 szoba kap helyet ,s amelyhez Magyarországon eddig egyedülálló módon közvetlen dunai yacht kikötő is kapcsolódna.


A létesítmény megközelítése a fővárosból a Szentendrei úton észak felé történik, az út kb 20-25 percet vesz igénybe, Szentendre után az ősfás környezetű út közvetlen a Duna mellett halad.

A kb 2,5 hektáros építési terület a település központjában , a közút mentén közvetlen a Duna mellett ősfás , vadregényes környezetben helyezkedik el. Közvetlen szomszédságában található a Strandfürdő, ahol télen is működő fedett uszoda áll a látogatók rendelkezésére.

A Duna folyásával párhuzamosan hosszanti téglalap alaprajzú a telek . Közel 18 000 nm össz szintterületű lenne az épületegyüttes, amelynek szélén a termálvizet hasznosító wellness-gyógyfürdő tömb helyezkedik el, megteremtve így a funkcionális összeköttetést a stranddal.

A három- helyenként négyszintes épületegyüttes egy főúttal párhuzamos szárnyra és négy rá merőleges épületszárnyra
tagozódik, melyben közel 270 szobaegység ,konferenciatermek, étterem, társalgók,kávézók helyezkednek el.
Egy régi, karakteres épületrész meghagyásával és annak felújításával, 360 fokban forgó körpanorámás éttermet álmodott meg a tervező,mely asztalainál ülve az elvehetetlen dunai panoráma lenne a látvány.

A terület a Dunától csupán egy keskeny parti sáv választja el, ahol egy sétány és egy kerékpárút kap helyet.

A projekt szerves része az épületegyüttes előtt elhelyezkedő yacht kikötő , amihez kiszolgáló létesítmények, panorámás étterem és tankolási lehetőség is kapcsolódna.

Kiváló lehetőség befektetőknek és a jövőt szépítő, maradandó építészeti élményt teremtőknek!

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok