+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
360 m2
Irányár
480.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315128

LUXUS CSALÁDI HÁZ BUDAÖRSÖN ÖRÖKPANORÁMÁVAL

Leírás

LUXUS CSALÁDI HÁZ ÖRÖKPANORÁMÁVAL
Budaörs elegáns családi házas övezetében 330 nm-es, full panorámás, N+6 szobás, luxuskategóriás duplagarázsos családi ház 480 M Ft-ért eladó
A BEJÁRATI SZINTEN hatalmas nappali amerikai konyhával, panorámasarokkal ( 6m belmagasság ) és egy csodálatos erkéllyel, ahonnan a Budai- hegyek, Budaörs és Budapest látványa csodálatos élményt nyújt.
ÜVEGPADLÓN keresztül betekinthetünk az ALSÓ SZINTRE, ahol a wellness részleg és egy önálló lakás található. A neves lakberendező által újraálmodott ingatlan tökéletes funkciókkal rendelkezik. Így a kikapcsolódást az alsó szinten tökéletesen élvezhetjük a nagy nyílászárókon keresztül érzékelhető természeti környezet segítségével.
Jakuzzi, konditerem, szauna, egy tágas tároló és egy tökéletes kis garzon teraszkapcsolattal található ezen a szinten.
A MÍNUSZ FÉLSZINTEN egy aprólékosan megtervezett, jó nagy gardróbszoba és egy dolgozószoba , továbbá vendég mosdó található.
A FELSŐ SZINTEN találjuk a hálószobákat egy szintén panorámás előtérből nyílva. Szülői háló egyedi design-nal, erkéllyel és saját fürdővel. Két hálószoba külön fürdőszobával.
Igazi kényelem és elegancia az ingatlan minden részletében.
A gazdaságos üzemelést a nemrég felújított fűtésrendszer napelem (10 kw ) hasznosítással szinte nulla energiaszámlával biztosítja. Ez igen fontos szempont egy ilyen hatalmas ingatlannál.
A kert szépen gondozott, kertészek által művelt, válogatott különleges növényekkel.
Parkolása 30 nm-es 2 állásos garázsban.
Riasztó, központi porszívó, elektromos redőnyök, okos házrendszer.. azaz minden megtalálható ami egy luxusingatlan része.
Az ingatlan a SZÉP HÁZAK MAGAZINBAN is megtalálható a különleges építészeti és térkialakításai, a lakó-, és pihenőfunkciók tökéletes összhangját szemléltetve.

Ha igényes, csendes, panorámás szomszédoktól jól elszeparált felső kategóriás ingatlan keres, akkor már meg is találta!
Várom érdeklődését további részletekkel!

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok