+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Spanyolrét, Virágkertész utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
56 m2
Irányár
74.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312055

STÍLUSOS KERTKAPCSOLATOS LAKÁS – TEREMGARÁZSHELLYEL ÉS TÁROLÓVAL

Leírás

STÍLUSOS KERTKAPCSOLATOS LAKÁS – TEREMGARÁZSHELLYEL ÉS TÁROLÓVAL

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Sasad Resort Lakópark I. ütemében, földszinti 48 nm alapterületű 2 szobás lakás 16 nm teraszkapcsolattal 74,9 M Ft vételáron eladó.

A csendes, zöld környezetben, gyönyörűen parkosított sétány mellett fekvő 3 emeletes LIFTES társasház lakásának elrendezése remek. A biztonságos, zárt lépcsőházból a tágas, nappali tér felé nyitott előszobába érkezünk. A lakás központi részén a napfényes és világos nappali-konyha-étkező fogad minket, melyhez szervesen kapcsolódik a 16 nm terasz és folytatásaként a közös használatú, szépen ápolt kert. A berendezés fiatalos, vagány, egyedi stíluselemekkel tarkított. A bejárattól jobbra a vendég WC, majd a kádas fürdőszoba kapott helyet, mellette még egy hangulatos hálószoba áll az itt lakó(k) rendelkezésére, melyben egy klassz dolgozó sarok is kialakításra került.
A lakáshoz tartozik a beépített, gépesített konyha, étkezőbútor, fürdőszoba-bútor, a hálóban beépített gardróbszekrény, valamint a design klíma, a széf és a riasztórendszer is.

A közös költség és a rezsi nagyon kedvező, nagyságrendileg kb. 30.000 Ft/hó, mely tartalmaz szinte minden rezsi költséget (fűtés, ill. a hideg- és melegvízfogyasztásokat), az áram egyéni fogyasztás alapján fizetendő (kb. 3.000-4.000 Ft/hó).

A lakáshoz tartozik a ház alatt található teremgarázsban egy TEREMGARÁZSHELY (P.15. számú garázshely) és egy 5 nm alapterületű TÁROLÓ (T.56. számú tároló), melyek ára együttesen 8 M Ft.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A lakóparktól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik tiszta levegőre, parkosított kertekre és igazi kertvárosi harmóniára vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Az ingatlant befektetők részére is ajánlom, tekintettel arra, hogy jelenleg is bérlő lakik az ingatlanban, aki szívesen maradna továbbra is bérlőként itt.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok